Mit lehet egy olyan főnökkel kezdeni aki elvárja, hogy megértsd amit akar a minimális információval amit nyújt, ha pedig további infót kérsz akkor hülyének, inkompetensnek néz?
1
Vezeti a céget már 2 évtizede és valamiért mindig profitál. Inkább emberileg nincs ott. Viszont nem olyan könnyű váltani manapság.
Szakmailag sincs, mert nem adja meg az elvárt támogatást a kollégáinak.
Lehet, hogy nem is rajta múlik a siker, hanem mondjuk jó vezetőket vett maga mellé, akik kompenzálják az ő hiányosságait.
1: Megcsinálom a feladatot.
Ha nem tetszik neki, akkor megmondom, hogy ennyit mondott.
2: Kérdezek. Ha nem tetszik neki, akkor elmondom, hogy máshogy nem lehet megcsinálni.
Egyébként volt olyan főnököm, aki a totál egyszerű rutinfeladatokat magyarázta, az új, bonyolultabb ügyekről semmit sem mondott. Én szóltam, hogy nem kell magyarázat. Inkább az újakról mondjon több infót. Nem lett belőle gond. Sőt, örült, hogy szóltam.
Amit előzőek leírtak, valamint: otthagyni.
Ha ennél jobban lesz ragozva a kérdés, akkor "napi munkaügyes kamu" érzésem fog majd támadni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!