Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van itt olyan akit kirúgtak...

Van itt olyan akit kirúgtak azért, mert elment táppénzre?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve dolgozok a munkahelyemen es se szabadságon se táppénzen nem voltam egyszer se. Mentem dolgozni betegen is. Mentem dolgozni akkor is, amikor más lebetegedett és helyette voltam behívva. Most en lettem beteg. Az első nap még bementem dolgozni, de mar akkor is kérdezték, hogy betegen miért mentem meg hallottam vissza, hogy lehetnék figyelmesebb, hogy ne fertőzzek meg másokat. A hétre kiirt a doki és a főnökömnek ez nagyon nem tetszik. Volt mar akit emiatt kirúgtak?
2021. dec. 28. 08:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
31%

"Ja, és ha megszűnt a munkakör, hogy ülhetett más a helyeden?"

És azt te vagy akár én tudjuk hogy aki a helyemen ült az papíron milyen munkakörben volt ott? És ha papíron tök más munkakörbe vették fel, akkor mi van.... elemi logika.

2021. dec. 28. 11:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Alapítványi iskola,már az első kommentből lehet látni az leereszkedő,szarrágó stíluson
2021. dec. 28. 11:53
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Valakire ráférne egy jó nagy adag nyugtató tea…🤦🏻‍♀️
2021. dec. 28. 15:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!