Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mikor lesz végre az hogy,...

Mikor lesz végre az hogy, hogy még kibekkelem ezt a munkanapot betegen hozzáállásnak vége?

Figyelt kérdés
Pl már csütörtökön érzi hogy ő beteg lesz, csavarja az orra, megy fel a láza, stb, dehát még a pénteket úgyis kibírom odabenn, persze mindenki elkapja a betegsége elején tőle. Aztán meg a kövi héten sápítozik, hogy ó jaj ti is megfáztatok influenzás stb lettél.

2021. dec. 27. 10:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Na igen. Nálunk teljes létszámban is néha világvége közeli állapot van, nemhogy ha hiányzik valaki. A cég rajtunk spórol, jól megcsappantotta a létszámot.
2021. dec. 27. 19:41
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak egy ideig működik, és eleve csökkenti a teljesítményt, az elégedettséget, a stabilitást, a lojalitást... mindent.

Okos ember nem csinál ilyet a cégével.

2021. dec. 27. 19:43
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem is csak a táppénz miatt van ez... Sok helyen a vezetőség nézi rossz szemmel, ha valaki nátha meg enyhe betegségek (értsd: nem félholtan fekszel) miatt hiányzol. Nem mernek az emberek kimaradozni.
2022. jan. 26. 15:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Meg megy a susmus az ember hátha mögött, hogy az illető lusta, nincs kedve dolgozni, szimulál, stb. Ha ilyen köcsögök, akkor inkább kapják el.
2022. jan. 26. 15:27
 15/18 A kérdező kommentje:
14-es ez igaz aki ilyen az meg is érdemelné hogy bacikat bevigyem nekik
2022. jan. 26. 15:33
 16/18 anonim ***** válasza:

Engem próbaidősként jelentett tesztelt coviddal vágtak ki 1 nap után.

3 hónapos próbaidő, 2,5 hónap már elment, rosszul voltam betelefonáltam hogy ez van, PCR megvolt és az is pozitív--mondták semmi gond, gyógyuljak nyugodtan.

Másnap hozta a postás a tértivevényest.

Az első nap kivágtak mert mertem beteg lenni.

2022. jan. 26. 16:44
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom de a dolgozó népeknek nincs megtakarításuk, félre tett pénzük h ennyire nem akarnak táppénzre menni? Ki van számolva hó végéig a lové. Mert ha az csak arra elég h éhen ne dögölj s hónapról hónapra élsz akkor mire dolgozol? Tehát nem engedhetsz meg magadnak 1 hét táppénzt sem az nagyon gáz mindezt annak fényében h a tobbi kollégát is lefertőzi leszarva azt h ezáltal ők is kiesnek a jovedelmukbol az adott osztály, cég hívjuk bárhogy leáll szóval a fertozott személy nem magának árt, azon túl h a jelenlegi helyzetet tekintve konnyen kórházba találhatja magát/ amit persze sokan nem akarnának/hanem a kollégáinak azok hozzátartozóinak vezetőjének s a cég működésének. Ha beteg vagy maradj otthon s gondolkodj felelősen mert ez a történet nem csak rólad szól. Én régen is duhos voltam ezért ha vki így jott be mikozben én vigyázok magamra, senki nem szenved szívesen otthon más miatt!
2022. jan. 27. 18:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Undorító ami ebben az országban megy beteg nem lehetsz, nem szulhetsz, sőt szabadságra se mehetsz. S ezt mas kutya mondja meg ehberert cserébe! Mert lassan már a netto 400 alatti pénz is annak tekintheto a mai arak mellett. Remélem ezek a cégek egyszer tonkre mennek NAV is rájuk szállhatna. Én bíztam benne h a sok kókler céget felszámolja a járványhelyzet, de nem sikerult sajnos. Jottek a pofazasok megint h na a cégek fognak megint válogatni. Pedig nem🙂ugyanugy a munkas válogat jól is teszi aki így tesz, a lojalítását néhany cég ebben a helyzetben szépen megmutatta. Az osszes ilyen cég menjen csődbe,a vezetőkkel egyutt akik leszarják az emberek egészségét.
2022. jan. 27. 18:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!