Veletek volt már olyan, hogy a munkahelyen lecsesztek késésért, pedig önhibátokon kívül késtetek?
Figyelt kérdés
Ha például lerobban a tömegközlekedési eszköz, baleset miatti lezárás vagy dugó van, az nem a dolgozó hibája. Mégis mit tehetne ilyen esetben, azonkívül, hogy esetleg betelefonál, hogy késni fog?2021. nov. 20. 11:43
11/18 anonim válasza:
Ha már igazolás kell, akkor ott régen rossz a főnök-beosztott viszony. Nem bízik a szavadban, ennyi. Igazolás helyett a felmondó levelet írd meg. De mielőtt új helyen kezdesz, vizsgáld meg őszintén, mennyi volt ebben a te sarad. Nem a késésben, hanem a bizalom vesztésben.
12/18 anonim válasza:
Telefon, kamerára állítva, egyenes közvetítés a buszról, tötyögésről, forgalmi dugóról.
13/18 anonim válasza:
Nálunk céges busz van, 3 körjátat.
Szóltunk a műszakvezetőnek, hogy késünk. Azt mondta, már tudott róla.
Nem csak én késtem el, hanem még sokan, más területről is. Semmit nem kellett ledolgozni, azt mondta örülök, hogy itt vagyok, felvettük a munkát és ennyi. 😊
14/18 anonim válasza:
3 körjárat és pont a miénk késett.. De a 11 hónap alatt, csak 2x fordult elő, mert nem jött a sofőr.
15/18 anonim válasza:
Ilyenkor kötelesek vagyunk amúgy várni, és telefonálni a főnökünknek, amíg nem jön értünk busz. Bocsi, ez lemaradt 😊
16/18 anonim válasza:
Volt igen, kiabáltak velem miatta.
Suliban meg közösen alázott a tesi tanár és az egyik osztálytársam.
Mindkét esetben 5 percet késtem max.
17/18 anonim válasza:
Volt. Még hozzá úgy, hogy céges autóval és céges sofőrrel vittek. Aztán mindannyiunkat letoltak.
18/18 anonim válasza:
Ezzel is nyilván az alacsonyabb beosztásúakat vegzálják. Irodásoknál el szokták néni. Vezetők is akkor vonaglanak be, amikor akarnak. A késésért azért szólongatnak, mert a kis szánalmasak addig is valakinek érzik magukat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!