Vannak kötetlen időbeosztásu Home Office munkák?
Pl hogy kapsz egy nagy adag anyagot pl 2.dikán, és azt fel kell dolgoznod pl 9.edikéig.
Az pedig hogy ezido alatt hogyan osztod be a munkád az a te dolgod.
Tehát ami nem kötött, hogy pl 8tól délután 4ig kötelező benne lenned a 'rendszerben', különben ha nem, akkor az hiányzásnak számít
Igen, és szakértelem. 95%ban külföldi kliensekkel, vagy EUs projekteken dolgozunk.
Én sosem hirdettem még állást, általában gyakornokokból, vagy olyanokból lesz kolléga, akiket régebb óta ismerek és szakmailag hitelesnek, talpraesettnek tartom őket. Néha volt diákjaim keresnek, vagy olyan pályakezdők akikkel a szakterületen ismerkedtem meg, expokon, konferenciákon. A legutóbbi két hire egyike a diplomáját írta a cégnél, aminek a keretében heti 4 napot kutatott és 1 napot céges projekteken dolgozott, majd ajánlottam neki egy 4 napos állást. A másik korábban segített összerakni egy pályázatot, és mikor megkaptuk a támogatást, akkor felvettem.
Sokat segít, ha valaki proaktív, jár eseményekre, fiatalon is szakmailag hiteles próbál lenni, akkor hamar megtalálják a lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!