Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vannak kötetlen időbeosztásu...

Vannak kötetlen időbeosztásu Home Office munkák?

Figyelt kérdés

Pl hogy kapsz egy nagy adag anyagot pl 2.dikán, és azt fel kell dolgoznod pl 9.edikéig.

Az pedig hogy ezido alatt hogyan osztod be a munkád az a te dolgod.

Tehát ami nem kötött, hogy pl 8tól délután 4ig kötelező benne lenned a 'rendszerben', különben ha nem, akkor az hiányzásnak számít

tegnapelőtt 18:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pl az én mindkét cégemnél ez van.
tegnapelőtt 18:03
 2/10 A kérdező kommentje:
És kell nyelvtudás hozzá?
tegnapelőtt 18:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, van. Én is ilyen helyen dolgozom.
tegnapelőtt 18:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, és szakértelem. 95%ban külföldi kliensekkel, vagy EUs projekteken dolgozunk.

tegnapelőtt 18:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
És ezekre hol lehet jelentkezni? Sima profession.hu-n elvétve vannak ilyesmik, ezeket más platformokon hirdetik?
tegnapelőtt 18:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem ott ahol a többit.
tegnapelőtt 19:03
 7/10 anonim ***** válasza:
92%

Én sosem hirdettem még állást, általában gyakornokokból, vagy olyanokból lesz kolléga, akiket régebb óta ismerek és szakmailag hitelesnek, talpraesettnek tartom őket. Néha volt diákjaim keresnek, vagy olyan pályakezdők akikkel a szakterületen ismerkedtem meg, expokon, konferenciákon. A legutóbbi két hire egyike a diplomáját írta a cégnél, aminek a keretében heti 4 napot kutatott és 1 napot céges projekteken dolgozott, majd ajánlottam neki egy 4 napos állást. A másik korábban segített összerakni egy pályázatot, és mikor megkaptuk a támogatást, akkor felvettem.

Sokat segít, ha valaki proaktív, jár eseményekre, fiatalon is szakmailag hiteles próbál lenni, akkor hamar megtalálják a lehetőségek.

tegnapelőtt 19:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
5: megfelelő végzettség/tapasztalat kell. Én a linkedinen kapom a megkereséseket
tegnapelőtt 19:06
 9/10 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, a határidős munkák. Én fordítást csináltam így, de különböző programozás jellegű, grafikus munkák, hasonlók általában határidősek.
tegnapelőtt 21:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, de nem tudom hogyan lehet megtalálni. Nálunk van pl, de nincs hely.... nincs. Be vannak foglalva. Aki kiesik, azt kiszervezzük olcsóbb országokba szaréhúgyér
tegnap 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!