Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munka kezdés, illetve kilépésn...

Munka kezdés, illetve kilépésnél használt rózsaszín kiskönyv mennyire fontos dokumentum?

Figyelt kérdés

Mi van ha nem vezetnek fel bele munkahelyet?

A dolgozó szempontból mennyire fontos ennek a megléte?

tegnapelőtt 22:18
 1/9 anonim ***** válasza:
14%

Nagyon fontos! Kell minden új munkahelyeden, kell, ha kilépsz és persze kell, ha munkanélkülire mész.

Mit gondoltál minek van? Dísznek?

tegnapelőtt 22:27
 2/9 A kérdező kommentje:
A lenéző stílusod akaszd fel a falra, ha hozzám beszélsz. Illetve ha már válaszolsz, akkor a lényegi tartalmat se felejtsd ki.
tegnapelőtt 22:46
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Semennyire. Csak akkor van jelentősége, ha olyan helyre mész dolgozni, ami tb-kifizetőhely. Ott is csak az első két évben van szerepe.
tegnapelőtt 22:47
 4/9 anonim ***** válasza:
41%
Fontos , lekell adni a munkanélkülibe is , de az új munkahelyeden is kérni fogják.
tegnapelőtt 22:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Fontos, de ha elveszett mint nekem is,( nem én vesztettem el) lehet könnyen pótolni. Fent van az összes benne található adat a neten.
tegnapelőtt 23:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem eddig 3 van. Gyűjtöm őket...
tegnapelőtt 23:55
 7/9 anonim ***** válasza:
34%

Fontos, de nem a munkahelynek, hanem neked. Ezzel tudod majd többek között igazolni a munkaviszonyaidat, ami nyugdíjnál fontos. Ha nem írták bele, azt mindenképp intéztesd, mert elvileg minden elérhető elektronikusan, de mi van, ha mégsem…Sosem árt egy plusz irat, ami kéznél van.

Ha több van, az nem baj, de őrizd meg mindegyiket.

tegnap 00:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig szinte minden munkahelyemen újat kaptam, mert elhagyom ezeket. A nyugdíj nem izgat, ha lesz is, nem lesz egy jelentős összeg, de nekem lesz más bevételem, hacsak nem történnek hatalmas változások a világban. De gondolom alapvetően neked kellene, hogy meglegyenek ezek a dolgok, a munkahely kiállít egy újat és annyi.
tegnap 05:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát nekem egy hr-es mondta, hogy nagyon fontos, mert ha elhagytam, akkor arra az időre nem kapok nyugdíjat. Más meg azt, hogy mivel neten fent van minden, mert 2017 óta dolgozom, így azért le tudják majd kérni, ha eljön az idő. Nekem asszem 3 van, ebből 2 van meg, az az egy egy két hónapos munka volt csak :D Amúgy eléggé nem értem, minek ez, ha neten minden elérhető... Csak fölösleges papír nyomtatás.
tegnap 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!