Ha az előző munkahelyemtől dokumentumokra lenne szükségem azt kitől kérjem? A HR-estől?
Figyelt kérdés
Amikor felmondtam nem adtak adóadatlapot ami most kellene nekem.2022. nov. 24. 15:22
1/2 anonim válasza:
Ahol én dolgozok ott külön van pénzügyi osztály, és bármi ilyen dologért hozzájuk kell menni.
Szerintem telefonálj be és kérdezd meg hogy kit zaklass ezzel, kérj elérhetőséget és ennyi.
2/2 anonim válasza:
Attól függ milyen cégről van szó. Az én előző munkahelyeimen a gazdasági irodába kellett ilyenekkel menni, mondjuk ott nem is volt külön HR-es. Ha mást nem, akkor azt mindenképp meg tudod kérdezni a HR-estől, hogy ez kinek a hatásköre, aztán szerencsés esetben az övé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!