Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez nem nevetséges egy ilyen...

Ez nem nevetséges egy ilyen cégnél?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy McDonald's étterembe, ami tőlem messzebb van, és vennem kellett egy vonatbérletet. Az üzletvezető azt mondta, hogy elég lesz róla a vásárlás bizonylata, tehát nem kell róla számla, én inkább kértem róla, másik hogy közölte velem, nekem kell munkaruha miatt felutazni Pestre, pedig a telefonban azt mondta, ő majd ad nekem munkaruhát, és nem utolsó sorban olyat is mondott, nem tudnak bejelenteni amíg nem számoltam le a jelenlegi munkahelyemen, amit azért nem tettem meg, mert még a munkaszerződést sem írtam alá.

ma 08:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Eskü nem értem mi a problémád.
ma 08:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi a gond?🤔
ma 08:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Munkaruha miatt felutazni Pestre?!! Szerintem gáz
ma 08:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Oké, és mi is konkrétan a problema?
ma 08:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
3: Mondd, hogy majd a kezdőnapodon akarod átvenni, addig tegyék félre! Vagy a McDonald's nem Pesten van?
ma 08:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokás állni a vonatjegyet. A munkaruha speciális méretek, diákmunka szövetkezet vagy munkaerő kölcsönzés esetén lehet, hogy máshogy elszámolandó. Az előző munkahelyről mindenhol szokták kérni a kilépő papírokat a beléptetés intézéséhez. Ne csinálj magadból nagyobb bohócot.
ma 09:00
 7/9 anonim ***** válasza:
65%

Mi a gond???

Elmondták, hogyan tudod elszámolni a bérletet, de te direkt máshogy csináltad. Oké. Ebből semmi se derült ki, hogy így jó-e vagy úgy.

Fel kell menni a munkaruháért. Oké. Van bérleted, fel tudsz menni. Ha nem akarsz, akkor meg lehet beszélni, hogy mikor veszed át.

Ha nincs munkaszerződésed, akkor nem is tudnak bejelenteni.

ma 09:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Azta, még én vagyok most hülyének nézve
ma 10:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk ez egyértelmű, ha egyszer nincs semmi probléma.

De levezetem, jo?

1. Ha azt mondják, megfelel a blokk, akkor megfelel a blokk, nem kell számla.

2. Ha X helyen kell atvenni a munkaruhat, akkor x helyen kell atvenni.

3. Kilepo papírok nélkül ugyan lehetne épp munkaszerzodest írni, de nagy valószínűséggel a cég szabalytata nem engedi a masodallast, plusz az se világos, hogy egyáltalán felmondtal e már és letelt e q felmondási időd.

ma 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!