Jelentkeztem egy McDonald's étterembe, ami tőlem messzebb van, és vennem kellett egy vonatbérletet. Az üzletvezető azt mondta, hogy elég lesz róla a vásárlás bizonylata, tehát nem kell róla számla, én inkább kértem róla, másik hogy közölte velem, nekem kell munkaruha miatt felutazni Pestre, pedig a telefonban azt mondta, ő majd ad nekem munkaruhát, és nem utolsó sorban olyat is mondott, nem tudnak bejelenteni amíg nem számoltam le a jelenlegi munkahelyemen, amit azért nem tettem meg, mert még a munkaszerződést sem írtam alá.
3: Mondd, hogy majd a kezdőnapodon akarod átvenni, addig tegyék félre! Vagy a McDonald's nem Pesten van?
ma 08:51
6/9 anonim válasza:
Nem szokás állni a vonatjegyet. A munkaruha speciális méretek, diákmunka szövetkezet vagy munkaerő kölcsönzés esetén lehet, hogy máshogy elszámolandó. Az előző munkahelyről mindenhol szokták kérni a kilépő papírokat a beléptetés intézéséhez. Ne csinálj magadból nagyobb bohócot.
ma 09:00
7/9 anonim válasza:
Mi a gond???
Elmondták, hogyan tudod elszámolni a bérletet, de te direkt máshogy csináltad. Oké. Ebből semmi se derült ki, hogy így jó-e vagy úgy.
Fel kell menni a munkaruháért. Oké. Van bérleted, fel tudsz menni. Ha nem akarsz, akkor meg lehet beszélni, hogy mikor veszed át.
Ha nincs munkaszerződésed, akkor nem is tudnak bejelenteni.
ma 09:02
8/9 A kérdező kommentje:
Azta, még én vagyok most hülyének nézve
ma 10:48
9/9 anonim válasza:
Hát mondjuk ez egyértelmű, ha egyszer nincs semmi probléma.
De levezetem, jo?
1. Ha azt mondják, megfelel a blokk, akkor megfelel a blokk, nem kell számla.
2. Ha X helyen kell atvenni a munkaruhat, akkor x helyen kell atvenni.
3. Kilepo papírok nélkül ugyan lehetne épp munkaszerzodest írni, de nagy valószínűséggel a cég szabalytata nem engedi a masodallast, plusz az se világos, hogy egyáltalán felmondtal e már és letelt e q felmondási időd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!