Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Úgy érzem nevetségesen kevés...

Úgy érzem nevetségesen kevés a fizetés?

Figyelt kérdés

Gazdálkodás menedzsment szakon végeztem az egyetemen, adatelemzőként dolgozok és nettó 400 ezret keresek Budapesten 2,5 évvel a hátam mögött. Külföldön pedig egy takarító is 7-800 ezret megkapja kézhez. Mit kezdjek az életemmel? Úgy érzem feleslegesen tanultam 3,5 èvet, semmi pénzt nem hoz. Érdemes valami szakmàt kitanulnom és irány Ausztria/Németország?

Más is ilyen nevetségesen keveset keres ?

tegnap 16:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
11%
Én nettó 550 ezret keresek, de ugyanezt érzem. Muszáj tartanom sugar daddyt, ha nem akarok hónapról hónapra élni. Szar ez az ország.
tegnap 16:22
 2/18 anonim ***** válasza:
69%

Feltételezem, pasi vagy...

Ne kicsinyeld az összeget, sokan ennyit sem keresnek és ki a kicsit nem becsüli...

tegnap 16:23
 3/18 anonim ***** válasza:
88%

Akkor én mit mondjak?

Nemzetközi gazdálkodást végeztem, két nyelven beszélek és míg gyeden voltam, megszünt a cég, most meg senki nem vesz fel a két kisgyerekem miatt sz*ros 200 ezerért sem.

tegnap 16:33
 4/18 anonim ***** válasza:
65%
Most hogy ezt leírtad ide már könnyebb lett nem? Tudtad mikor elkezdted a sulit mi a helyzet itt az országban. A valóság ez. Pár száz ezer ft megtakarítás, meg egy használt autó akár hitelre. Ez Magyarországon átlagos fiatal jelenlegi lehetősége. Viszont kint akárkit felvesznek főleg aki fiatal, mert lehetőség van.
tegnap 16:44
 5/18 anonim ***** válasza:
74%
:D 3 diplomám van, közoktatásban dolgozom, 360 ezret viszek haza 17 év után. Welcome to Hungary! Nem lehet mindenki mérnök vagy IT-s.
tegnap 16:44
 6/18 anonim ***** válasza:
34%
Menj külföldre takarítani, ha szerinted az annyival jobb. De elárulom, nem az.
tegnap 16:53
 7/18 anonim ***** válasza:
87%

Én mérnökként keresek 380-400 ezer nettót, és megkaptam már párszor hogy örüljek hogy ennyit mert más még ennyit sem keres, ami igaz mert beszéltem pár emberrel akik nem multinál vannak meg kisebb cégeknél és ott szinte egy szakmunkás bérét kapják ugyanúgy de iszonyat nagy felelősséget vállalnak és ha baj van akkor Ők isszák meg a levét.

Én már erősen gondolkozom azon hogy megyek Ausztriába inkább rakodómunkásnak, vagy lerakom a targoncás jogsit és megyek targoncázni mert ismeretség van, indulásra segítség is lakhatásra például, szóval én már erősen gondolkodom azon hogy inkább lépek innen.

tegnap 16:55
 8/18 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem még Lölő is kevesli a fizetését, ez relatív. Kezdő fizunak ez nem olyan rossz, és te még kezdő vagy. Van,aki több diplomával, képzéssel, évtizedek után keres ennyit.
tegnap 16:57
 9/18 Noren1989 ***** válasza:
83%

#7essel kell egyetértsek.

Emellett, húzzàl el bankba dolgozni, havi màsfél pénz lenne a fizud.

tegnap 18:26
 10/18 anonim ***** válasza:
64%
#3 ez szomorú, a kormány mindenhol a családtámogatásról beszél, de amint lebabázik valami, sokszor negatívan jön ki a dologból.
tegnap 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!