Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Úgy érzem nevetségesen kevés...

Úgy érzem nevetségesen kevés a fizetés?

Figyelt kérdés

Gazdálkodás menedzsment szakon végeztem az egyetemen, adatelemzőként dolgozok és nettó 400 ezret keresek Budapesten 2,5 évvel a hátam mögött. Külföldön pedig egy takarító is 7-800 ezret megkapja kézhez. Mit kezdjek az életemmel? Úgy érzem feleslegesen tanultam 3,5 èvet, semmi pénzt nem hoz. Érdemes valami szakmàt kitanulnom és irány Ausztria/Németország?

Más is ilyen nevetségesen keveset keres ?

tegnapelőtt 16:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
23%
bocs, valaki*
tegnapelőtt 20:15
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Nettó 330, hasonló alapszak és egy mérnök mester, de legalább HO...
tegnapelőtt 20:53
 13/18 anonim ***** válasza:
83%
2,5 év után hova akarod megváltani a világot? :D Legyél türelmes és kitartó, húzz le legalább 5 évet egy multinál, dolgozd fel magad a ranglétrán senior vagy leader pozícióba, és az már nagyon szépen fizet :)
tegnapelőtt 22:32
 14/18 anonim ***** válasza:

Tanulj nyelvet. Német és magyar aztán ebbe a szakmában helyezkedj el kinn, ha tudsz.

Én is azt tettem.

tegnap 01:52
 15/18 anonim ***** válasza:
34%
Német és angol * bocs😅
tegnap 01:55
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Rossz helyen dolgozol, nem versenyszférában. 800 nettót simán haza lehet vinni 5 év tapasztalattal, persze a tudás is ennek megfelelő kell legyen. A dolog úgy működik, hogy 2-3 évente megpályázol egy magasabb pozíciót.
tegnap 07:39
 17/18 anonim ***** válasza:
2.5 év nem sok, te még kezdő vagy. És a 400 idehaza "reális" fizetés. Sajnálom, de ez a magyar valóság :/
tegnap 08:37
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, hol vagy mérnök, de nekem a pályakezdő unokatesóm is megkapja Pesten a bruttó 850 ezret + juttatások. Nettó 400 ezerért mérnökként én be se mennék dolgozni, nyalják ki xD

tegnap 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!