Régi munkahelyre van esély, hogy vissza vesznek?
Nem, laboránsként voltam.
De holnap tervezek be menni és remélem, hogy vissza vesznek.
Azért ha vissza is mész, a jövőben próbálj meg kevésbé befolyásolható lenni!
Én ha nem érzem rosszul magam valahol, akkor akár az összes munkatársam is sulykolhatja az ellenkezőjét, nem fognak rám hatni. Ugyanez visszafelé: voltam már pocsék munkahelyen, ahol próbálták sulykolni, hogy ez nem is rossz hely, meg máshol sokkal rosszabb, stb. De nem hagytam magam meggyőzni, és egyébként nekem lett igazam.
Na, de a te helyzeteddel kapcsolatban: szerintem simán visszavehetnek, főleg, hogy az iskolákban elég nagy munkaerőhiány van. (Nem csak tanárok szintjén.. tudom, én is iskolában dolgozok, csak én rendszergazdaként.) Ha kérdezi az igazgató, hogy akkor mégis miért mentél el, nyugodtan mondd meg, hogy befolyásoltak, te meg sajnos hallgattál rájuk.
Engem visszavettek, de mondjuk teljesen más terület, nem összehasonlítható.
Nem szokott túljelentkezés lenni az iskolákban semmilyen munkakörre, szerintem simán megpróbálhatod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!