Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen iskolai végzettséged...

Milyen iskolai végzettséged van, és most mit dolgozol jelenleg?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Mostanában érdekel ez a téma, úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy milyen végzettségetek van, és jeleleg mit dolgoztok most.

Szereted, amit csinálsz? Vagy már mást szeretnél csinálni a későbbiekben?

tegnap 22:14
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Védőnő végzettégem van (egyetemi képzés), és védőnőként is dolgozom. Igaz még nagyon pályakezdő vagyok. Nem túl megbecsült szakma, és sajnos ahogy telik az idő úgy egyre rosszabb a helyzet, de szeretem csinálni és bizom a legjobbakban, ha nem muszáj nem szeretnék mást tanulni, dolgozni.
tegnap 22:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Közgazdász, sinológus. Szeretem csinálni
tegnap 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vegyész vagyok. Szeretem amit csinálok de szeretnék is már többet keresni mint bruttó 450k.
tegnap 22:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Logisztika, de pénzügyi területen dolgozom
tegnap 22:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Van egy közgazdász végzettségem, jelenleg mesteren tanulok, mellette heti pár órában adminisztrátori, néha koordinátori pozícióban dolgozom. Szeretem a munkám, de tudom, hogy ez csak átmeneti lesz, mert közben mégis váltani tervezek.
tegnap 22:54
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

Kapsz 2-3 választ. Mit kezdesz vele? Ennek nincs értelme, semmi általános haszna.

Kinek mi köze hozzá?

tegnap 22:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Fizikus, a szakmában vagyok >25 éve. Szeretem, amit csinálok. Remélem megélünk belőle és nem kell más munka után nézni.
ma 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!