Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen iskolai végzettséged...

Milyen iskolai végzettséged van, és most mit dolgozol jelenleg?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Mostanában érdekel ez a téma, úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy milyen végzettségetek van, és jeleleg mit dolgoztok most.

Szereted, amit csinálsz? Vagy már mást szeretnél csinálni a későbbiekben?

jan. 22. 22:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Közgazdász, számviteli területen dolgozok. Szeretnék majd mást csinálni a jövőben.
jan. 23. 10:20
 12/16 anonim ***** válasza:
69%

Sima érettségim van és szoftverfejlesztőként dolgozom.

Nem szeretem de kényelmes és jól fizet.

Jobb mint esőben-fagyban árut pakolni.

jan. 23. 12:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Technikus de nem olyan munkakör ami igényelné is kb olyanokkal melózom akiknek még érettségi sincs szóval betenìtott meló végül is. Ami tetszene ha technikus lehetnék aki tényleg ért a szakmához ez utàn valami mérnöki mert csak azok vannak megbecsülve. Ìgy keresek 350 et.
jan. 23. 21:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Számítógépes rendszerkarbantartó, földmunkagépkezelő, burkoló, személy- és vagyonőr, kombinált fegyverismereti vizsga, B jogsi. Emellett egyetemre járok jogi szakra, és szeptembertől kezdek mellette még egy képzést.

Jelenleg boltokat őrzök, vezénylést írok, őrzést szervezek, meg céges autóval furikázok. Maga az adminisztráció része tetszik, meg a vezetés, de a többit gyűlölöm. Tanulni szeretek.

jan. 24. 04:33
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Eredetileg tanárként diplomáztam (informatika szakon), aztán ameddig nem találtam állást (2000-es évek vége, akkor még nem volt ilyen krónikus tanárhiány, mint most, sőt... kifejezetten nehéz volt elhelyezkedni), addig elvégeztem egy informatikai (programozó) OKJ-t. (Igazából sok extra tudást nem adott, eleve szerettem és tudtam programozni, csak jó lett volna ezt "papírral" is alátámasztani, no, meg ameddig nincs munkám, legalább csináltam valami hasznosat.) Aztán tanár voltam 2 és fél évig (év közben, félév környékén lett üresedés), viszont a vége felé már láttam, hogy nem ez lesz álmaim melója. Másfél évig munkanélküli voltam, ez alatt beiratkoztam egy munkaügyi központ által támogatott rendszergazda képzésre, közben meg azért alkalmilag dolgoztam is, volt, hogy korrepetálásokat vállaltam, de egyszer egy szórólapozó melót is bevállaltam. Aztán még a tanfolyam elvégzése előtt kaptam egy rendszergazdai állásajánlatot egy iskolából, amit el is vállaltam. A tanfolyamot közben elvégeztem, és azóta is iskolai rendszergazda vagyok, igaz, azóta már másik iskolában.
jan. 24. 10:17
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megosztottátok a történeteiteket.
jan. 24. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!