Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mikor utal az Aldi fizetést?

Mikor utal az Aldi fizetést?

Figyelt kérdés

Nagyon furcsa nekem, hogy még mindig nem érkezett meg...előző munkahelyemen 5-én megjött.

Ez egy ilyen trágya hely?

2021. nov. 8. 09:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

#20, 19-es válaszoló vagyok.

Igazad van, valóban ki lehet ebből törni ha valakiben van ambíció. Én is főállásban, gyorséttermi meló mellett csináltam meg az asztalos sulit. Nem ismert a kérdező kora, de ha 40 alatt van, én is bátran ajánlom az emigrációt, csak hát Külföldre sem egy fillér nélkül költözik ki az ember és félretenni egy Aldis fizetésből nem nagyon lehet.

2021. nov. 11. 02:34
 22/25 anonim ***** válasza:
63%

Aki hónapról hónapra él, az nem tud ebből kitörni, ennyire egyszerű.

Én pl. halál boldog vagyok attól, hogy már keresek olyan jól, hogy hó végére nem nullás a számlám. De ez nem azt jelenti, hogy tudnék félretenni, max egy havi volt eddig, ami tartalékban volt - és akkor is rögvest jött valami, tönkrement mosógép és társai :'D

Ez önmagát generálja, egyrészt mert aki minimumon tengődött, ki fogja használni a több bevételt, hogy ne száraz kenyéren éljen a hónapban - több pénz megy el, ugyanúgy nem tud félretenni... Másrészt meg a kis összegű megtakarítással elég egy plusz kiadás (egy nyaralás, egy elromlott háztartási gép, egy hirtelen betegség, amivel a táppénz miatt kevesebb a fizu, akármi), hogy azonnal újra a nullán legyen az ember.

A kérdezőt ellenben azért nem tudom megérteni, mert szidja a munkahelyét a nyilvánvaló ellenére, le lett neki írva az elején, hogy normális, ha tizedikéig kap fizut, és erre is csak kiakadt, hogy máshol nem így van.

2021. nov. 11. 07:11
 23/25 anonim ***** válasza:
Igen, aki hónapról hónapra él, az tényleg belekerül egy spirálba. Egy cégnél dolgozom, ahol van számlafizetés havonta. Vannak, akik mindig 2 havival vannak elmaradva és szerintem soha nem érik majd utol magukat, mert novemberben nemhogy az aktuálist nem tudja fizetni, hanem a szeptemberit rendezi, aztan decemberben az októberit stb es így tologat maga előtt még pluszban egy elmaradtat + aktuális havit. De gondolom egyszerűen nincs rá pénze.
2021. nov. 11. 07:29
 24/25 anonim ***** válasza:

23 Ezt mi is csinaljuk, de lenne ra penz, csak epp inkabb mas dolgokra koltjuk. Tehat nyilvan nem milliomosok vagyunk, de a szamlakra futna, csak akkor x dolgot nem tudnank megvenni, ami nem eletbevagoan fontos, tehat nem kaja, ruha, vagy ilyesmi, nem is cigi… Hanem akarmi amit szeretnenk. Mivel altalaban akarmilyen szamlarol van szo, bele szokott ferni, hogy mindig csak a 3 honapja lejartat fizessuk ki, mert semmit nem kapcsolnak ki azonnal, igy lenyegeben a hatarido az nem egy honap, hanem valtozo.

En honap vegen fizu elott azert ki szoktam fizetgetni ezt-azt meg pluszba, ha eppen semmi extrara nem koltottunk abban a honapban es maradt egy rakas penzem, de altalaban arra torekszem, hogy 50K-t vigyek at a kovetkezobe, szoval ha csak ennyim van, akkor nem fizetek szamlat se mar belole, hacsak nem tenyleg SOS.

2021. nov. 11. 18:09
 25/25 anonim ***** válasza:
39%
Értem én, hogy sokan élnek hónapról hónapra, nekem is volt ilyen időszakom, itt csak azt nem értem, hogy miért az Aldi a hülye, mikor a szerződésben ott van feketén fehéren, hogy 10-éig utalnak.
2021. nov. 13. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!