SZÉP kártyával lehet fizetni ezekben a boltokban? ALDI, LIDL, SPAR, AUCHAN?
Figyelt kérdés
Esetleg további tapasztalatok, milyen élelmiszer boltokban lehet vásárolni vele? Ki hol költi el a kártyán lévő pénzt? Köszönöm a válaszokat!2021. okt. 2. 11:31
1/10 anonim válasza:
Sparban a gyorséttermi részlegen lehet vele fizetni.
2/10 A kérdező kommentje:
A gyorséttermi részen kívül lehet vele venni élelmiszert? Tehát a kasszánál fizetve, pl ásványvizet, vagy egy kenyeret?
2021. okt. 2. 12:03
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Nagy kár...
2021. okt. 2. 12:13
5/10 anonim válasza:
Én próbálkoztam Coopban és Reálban is...eddig sikertelenül. Kis lepukkant boktok😝,nem kell a vásárló? Nem értem...
6/10 anonim válasza:
Mit nem értesz, 5.? Hogy bezáratják őjet, ha jogszabályt sértenek?
7/10 anonim válasza:
Heves megyében rengeteg bolt ,hentes coop elfogadja a vendéglátás alszámlát.
Alkoholon vegyiárun és élvezeti cikken kívül minden élelmiszert lehet rajta venni .
8/10 anonim válasza:
Coopban elfogadják mindegyik alszámlát.
9/10 anonim válasza:
A Coopnál attól függ, hogy ki az üzemeltető. Nálunk nem mindegyik Coop fogadja el.
10/10 anonim válasza:
Nálunk sem fogadja el a coop.
6. Miért törvénysértő ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!