Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mikor utal az Aldi fizetést?

Mikor utal az Aldi fizetést?

Figyelt kérdés

Nagyon furcsa nekem, hogy még mindig nem érkezett meg...előző munkahelyemen 5-én megjött.

Ez egy ilyen trágya hely?

2021. nov. 8. 09:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ha már 4 Aldiban dolgoztál, tudnod kellene, mikor jön a fizu.
2021. nov. 9. 06:14
 12/25 anonim ***** válasza:
62%
3 éve dolgozok az Aldinál, nagy átlagban 8-án szoktam megkapni a fizetést, többször előfordul, hogy előbb (hatodika/hetedike). Ritkán volt olyan, hogy később, mint pl most.
2021. nov. 9. 14:11
 13/25 A kérdező kommentje:
Mára ígérték, semmi! 🤬
2021. nov. 9. 14:38
 14/25 anonim ***** válasza:
36%
Nem értem, mit kell ezen mérgelődni, 10-e van a szerződésedben, ha holnap kapod, az pont időben van.
2021. nov. 9. 16:20
 15/25 anonim ***** válasza:
56%
Megnyugodhat, délután megérkezett.🤡
2021. nov. 9. 21:16
 16/25 anonim ***** válasza:
54%
Talán ezért nem kéne hónapról hónapra élni, a fizetést remegve várva. 6-8 havi megtakarítás megvan?
2021. nov. 10. 05:40
 17/25 anonim ***** válasza:
39%

Kérdező, úszol az adósságban és ha nem fizetsz az uzsorás bácsinak, akkor eltörik a kezed-lábad? Vagy valami függőséged van? Vagy annyira szereted elvásárolgatni a pénzt, hogy remegsz érte és rohamot kapsz, ha "késik"?

Egyébként igen, szerintem felnőtt embernek nem nagy extra a fizunap, mert van pénze folyamatosan, tehát nem esik hasra, ha megjön a fizu. Kivétel ha már napok/hetek óta le van nullázva es pirítóskenyéren él. Akkor már izgalmasabb, hogy hirtelen be lehet rendelni a pizzát. :)

2021. nov. 10. 06:42
 18/25 anonim ***** válasza:
17: Hiszed vagy sem, velem volt már olyan, hogy anyagilag a padlóra kerültem (jobbára önhibámon kívül), és már az utcára kerülés fenyegetett, amikor pont találtam munkát. És igencsak szűkösen voltam az első fizetésig.
2021. nov. 10. 12:17
 19/25 anonim ***** válasza:
51%

Noha a kérdés már remélhetőleg tárgytalan, de nem értem, hogy miért kellett a kérdező nyakának esni... Remélem kérdező, hogy már megkaptad a fizud és minden oké!

#16, mégis mi jogon ítélkezel más élete felett? Nem mindenki érkezik jó családi háttérből, nem mindenkinek van jól kereső párja/szülei, akik mellett félre is tud havonta tenni és képzeld, sokan önfenntartó emberekként napi megélhetési gondokkal küzdenek. Dolgoznak és igen, fizetés előtt már kenyérgondokkal küzdenek. Erről azt hiszem, hogy a legkevésbé sem ezek az emberek tehetnek. Benne vannak egy szörnyű mókuskerékben, amiből egyáltalán nincs szabadulás: mivel szülők nem tudnak neki még csak egy 30 milliós panellakást sem venni, ezért lakást/szobál bérel 100 ezer forintért, vesz egy bérletet és hipp-hopp, már csak 50 ezer forint marad a hátralévő 30 napra. Amiből enni, néha ruházkodni meg valahogy élni is kellene. 6-8 havi fizetést emlegettél? Küldöm privibe a számlaszámom és reggel már utalhatod is nekem, ha te ilyen kis gazdag megmondó emberke vagy!

*és még mielőtt még több havi 1 milliót kereső nagyokos jönne osztani az észt, jómagam asztalosként nem küzdök megélhetési gondokkal, de nem azt hibáztatom, aki igen;)*

2021. nov. 11. 02:11
 20/25 anonim ***** válasza:
37%

Bár egyetértek veled, azért nem gondolom hogy ha valaki huzamosabb ideig ebben ragad, arra mondhatjuk, hogy önhibáján kívül történt. Két keze lába van, egy közepes nyelvtudással már értelmes állást foghat bármelyik nyugati országban. Én inkább azt nem értem, hogy aki hónapról hónapra él, az hosszútávon mit tervez, mert nyilván nem fenntartható amit csinál.

2021. nov. 11. 02:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!