Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mikor utal az Aldi fizetést?

Mikor utal az Aldi fizetést?

Figyelt kérdés

Nagyon furcsa nekem, hogy még mindig nem érkezett meg...előző munkahelyemen 5-én megjött.

Ez egy ilyen trágya hely?

2021. nov. 8. 09:05
1 2 3
 1/25 nemaRendőrség ***** válasza:
93%
Minden hó 10ig kötelesek kiutalni, nekem van ahonnan 3. van ahol 9.
2021. nov. 8. 09:14
 2/25 anonim ***** válasza:
95%

Zárójelesen mondom, a szerződésben, amit aláírtál, szerepel, hogy hányadikáig utalnak.

Jogszabály szerint az általános a 10-e.

2021. nov. 8. 09:17
 3/25 anonim ***** válasza:
87%
Jó ott dolgozni?
2021. nov. 8. 09:37
 4/25 anonim ***** válasza:
77%

Amikorra szerződtél vele.

Eleve, ne naprol napra élj, nem tesz jót.

2021. nov. 8. 10:28
 5/25 A kérdező kommentje:

Nem kellemes hely...hiába külföldi, ahogy magyar kézbe kerül az itteni vezetés, vele együtt romlik az egész.

Mézes szöveggel becsábítanak az interjún, mert ez a kötelező, aztán már az első napodon úgy beszélnek veled, mint egy ürülékes lábtörlővel...nem csak a műszakvezetők, hanem a munkatársak is...meg csak úgy túlóráztnak, nem számít, ha beteg vagy, annyival könnyítik meg a dolgot, hogy ne ess össze, hogy a kasszába tesznek be.

Ja, és délután nem mehetsz haza, ha zárásig vagy...kötelező megvárni a többieket, az olyan plusz 15-20 perc..

Ez csak egy csepp abból, ami ott megy...4 Aldiban dolgoztam eddig, csak ezt tapasztaltam.

Most fogok váltani

2021. nov. 8. 11:34
 6/25 A kérdező kommentje:

Értem én, csak nagyon kevés cég várja meg a 10-ét.

A párom BkV-s, náluk legkésőbb 5-én megjön mindig, legrosszabb esetben 8-án

2021. nov. 8. 11:36
 7/25 anonim ***** válasza:
49%

Miért ne várnák meg?

Egy ekkora cég bértömege és a jelenlegi infláció mellett még az a pár nap is komoly különbséget jelent.

Másrészt nem tudom, miért pörögsz ezen az 5 vagy 2 napon, ha havi gyakorisággal jön a fizetés úgyis, nem tök mindegy, hogy mikor van ilyenszempontból "hó vége"?

Egyébként nálunk is 10-én utalnak, vagy ha az hétvége/ünnepnap, az előtte lévő utolsó munkanapon.

2021. nov. 8. 12:09
 8/25 anonim ***** válasza:
40%

"Ez csak egy csepp abból, ami ott megy...4 Aldiban dolgoztam eddig, csak ezt tapasztaltam.

Most fogok váltani"

Javaslom próbálj ki még pár Aldit.

Amúgy nem mindegy, hogy ma jön vagy szerdán?

2021. nov. 8. 12:35
 9/25 anonim ***** válasza:

Nem Aldi, mas, nekem is 10-ig van a szerzodesbe irva, de altalaban 5-6-a korul megjon. Mivel a muszakvezetok lezarjak a kartonokat elsejen, 3-4 kornyeken megjon a berjegyzek, masnap utalnak.

De volt olyan, hogy egyik honapban 4-en utaltak, a kovetkezoben meg 10-en. Felnott embernek nem art, ha honap vegen is van eleg penz a szamlajan. Persze ez kicsit levesz a fizetesnap ertekebol, igy egy ideje mar nem annyira izgalmas, csak egy nap mint a tobbi :)

2021. nov. 8. 20:28
 10/25 anonim ***** válasza:
63%
Hát az a hekyzet hogy az Aldiban csak azoknak fizet akik legalább 3 német felsőfokú nyelvvizsgával rendelkeznek, illetve az előző hónapban napi minimum 12 órát dolgoztak. És kérésre bármikor ki tudják rakni a rubik kockát
2021. nov. 8. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!