Aldi és Lidl, mint munkahely milyen?
Sziasztok.
Már többször is olvastam arról, hogy ezeken a helyeken milyen jó fizetést adnak, viszont hallottam, hogy nagyon nagy a hajtás, és sokat kell túlórázni, meg olyat, hogy ezek a helyek gyakran cserélgetik az embereiket.
Nem tudom, hogy ezek csak rossz pletykák, vagy tényleg nem a legjobb munkahely egyik sem, szóval ha valaki, megosztaná a tapasztalatát és véleményét, azt köszönöm előre is.
Nincs csücsülés 250 ezerért a kasszában, csak állandó loholás – mennyire facsarja ki dolgozóit az Aldi és a Lidl?
A nagy hajtás alatt arra gondoltam, hogy 10-12 órázni egy nap, meg hogy a szabadnapon berángatnak.
Az, hogy a munkaidőn belül pörgés van és egyszerre kéne kasszázni meg tölteni, nem lenne probléma nekem, egy drogériánál van már gyakornokként tapasztalatom ilyen szempontból.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!