Miért írják, hogy 400 nettó a fizu az Aldiban, amikor ez nem igaz?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyok itt és csak 180 000 Ft-ot kapok, ez csak több év eltelte után fog megnőni 210 000 nettóra...
A neten meg mindenhol ilyeneket írnak, hogy a bolti dolgozók közel fél milliót keresnek havnonta...HOL?
2021. okt. 18. 09:10
1/21 anonim válasza:
ez sosem volt így és nem is lesz
2/21 anonim válasza:
A neten össze vissza hazudozik mindenki fizetésről. Nem kell hitelt adni ezeknek a kommenteknek.
3/21 anonim válasza:
Hol irjak ezeket? Linkeld legyszi.
5/21 anonim válasza:
Sehol nem írnak olyant, hogy bolti mindenesként keresel ennyit. Még bruttóban sem.
6/21 anonim válasza:
Nézegetem az Aldi oldalát.
Részmunkaidős bolti eladót keresnek most csak. 35 óra esetén bruttó 293, elérhető legmagasabb 360.
7/21 anonim válasza:
tényleg annyi, van fölötte is, csak nem mindegy milyen állásban.
8/21 anonim válasza:
Teljes munkaidős üzletvezető kaphat bruttó 600 felett, minimum tíz év tapasztalat után bruttó 800 felett.
10/21 anonim válasza:
Egyrészt ezek a linkek nem az Aldi kerrier oldalai, másrészt úgy látom, azokkal egybevág. Bolti eladó teljes munkaidőben kereshet bruttó 360-at, az első szerint két év múltával. Amit linkeltem, ott is ilyen fizetéseket találsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!