Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mik a legszarabb munkák,...

Mik a legszarabb munkák, munkahelyek?

Figyelt kérdés

2021. nov. 4. 06:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A múzeumi teremőrökkel nincs semmi gond, van ahol tök értelmesek és segítőkészek. :)

De értem mire gondolsz.

2021. nov. 5. 10:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#10 az jó :)

Nálunk olyan 255/óra volt, persze sokat számított a lista. Volt mikor 40 ből kellett volt amikor 13 ból. Nem mindegy.

Volt mikor előre félig elrakott rollkocsira kellett, és sose fért el, volt mikor az egyik műszaknak ki lett válogatva a jó gyüjtős listák stb.

Volt mikor közölték délután, hogy holnap hajnali 4 től lesz a buli 2 ig.

De már az szerencsre volt, ha 2000 alatt volt a darabszám. Futtotunk már bele 2500-2800 ba is. Hajnali 3 tól du. 2 ig.

Szerencsére már online shop lagerbe vagyok, itt nagyon nehéz sincs, meg előírás sem. Csak egész nap séta, mert nem elektromossal kell menni, hanem tolni a szart. Ég és föld, ugyanaz a cég, ugyanaz a fizetés... Kész röhej.

Külföldön is vannak meglepően szar és teljesen logikátlan ostoba munkahelyek, amik itthon majdnem jobbak is, csak sajnos a fizetés nem.

2021. nov. 5. 19:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyári kulimunkàk, takarító, közmunkás, ápoló. Tisztelem azokat akik ezeket végzik! Gyári melós egyébként voltam én is, de soha többé!
2021. nov. 5. 20:48
 14/14 anonim ***** válasza:
8#-as. Hát banyek . Minden szavad igaz :D Én pont így jártam tavaly nyáron . Úgy látszik nem egyedi eset volt .
2021. nov. 6. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!