Volt olyan eset, hogy egy munkahelyen a tulajdonos/igazgató/legfelsőbb vezető kihasználta a hatalmát és indokolatlanul olyan ocsmányul viselkedett hogy az idő múltával is nyomot hagyott bennetek?
Figyelt kérdés
aki szívesen beszél erről megosztja a történetét? engem most (és máskor is) ez tart fent éjszaka.2021. nov. 3. 01:37
1/8 anonim válasza:
El volt dugulva a női wc és nekem kellett kitakarítani pedig férfi vagyok. Életem egyik meghatározó élménye volt. Azóta mosolyogva szívom a húgyszagot a férfi wckben.
2/8 anonim válasza:
Igen volt. Személyes problémák miatt összehívta az egész brigádot és a becsületes munkám ellenére mindenki előtt elkezdett alázni,hogy a munkám már közel sem ér annyit, mint fél êvvel ezelőtt.. stbstb.
3/8 anonim válasza:
Igen, volt ilyen főnököm. Mindig megalázott, nemcsak engem, másokat is. Kirúgattam a picsába a rohadékot. :) Én okos voltam, ő viszont túlságosan primitív. A saját fegyverét használtam fel ellene. :) Életem legszebb élménye volt látni, ahogy eltakarodik!
4/8 anonim válasza:
3 vagyok :D Mi van papa, magadra ismertél? :D
5/8 anonim válasza:
Nekem is volt. Gusztustalanul beszelt/bant masokkal (is). Engem nem tudott/akart kirugatni, ahhoz tul jol dolgoztam. De nehany honapja ott hagytam, kerestem masik helyet, mert odaig fajult az ellenerzesem iranyaba, h nem birtam egy legterben meglenni vele.🤮
6/8 anonim válasza:
Volt, 2 emberrel kivételezett folyamatosan, sikkasztottak egy csomót, a kedvenceivel ivott, amikor bejött a munkahelyre csak nekik köszönt, olyanokat mondott nekünk, hogy húzzál már, takarodj, stb. több dolgozót a háta mögött szidott, a vele egyenragú főnökökkel is úgy beszélt, mint egy tanyasi liba. Megjegyzem egy diplomás "nőről" beszélek és önkormányzatnál dolgozik.
7/8 anonim válasza:
#3-mas, hogy sikerült kirugatni? Jól jönne a tipped!
Felettesem fiatalkorú alul iskolázott.
4 beosztottja van abból 2 több évet dolgozott amennyi idős ő 1 meg a haverja.
Én mint legfiatalabb pályakezdő mindenért engem okolt engem szidott bárki elrontott valamit a négyünk közül engem vett elő először és hetente változtatta a véleményét.
Egyik héten ez a baja csináljam úgy. Mondom maradjon csöndbe úgy csinálok le csesz mert úgy csináltam csináljam ahogy múlt héten rossz volt.
Folyamatosan ki fogott és valamivel próbált elnyomni és csicskáztatni.
8/8 anonim válasza:
Néhány kivétellel majdnem mindenütt ilyenekkel találkoztam (nem csak felsővezetők voltak), és láttam más eseteit is (40+ éve dolgozom). Hosszú lenne leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!