Miért a vendégeket hibáztatják a hétvégi csődületért a teraszokon? Ez nem a tulajdonosok és kiszolgálók felelőssége?
1: Nem akarom külföldön élőként leszólni Magyarországot, de:
Itt Hollandiában múlt nyáron is működött az, hogy ha szabálytalanságot láttak, azonnal rászóltak az emberekre. Valamint a legfontosabb, a helyek többségén érkezéskor meg kellett adni nevet és telefonszámot. Szerintem most is így lesz, mától nyitnak a teraszok, egyelőre csak déltől hatig.
Az asztaloknak megfelelő távolságban kell lenniük egymástól, és egy asztalhoz csak együtt jövő emberek üljenek le. Ennyiben áll az ő felelősségük.
Én nem voltam ezeken a helyeken, ill. nem is Bp-en élek, így nem tudom, mennyire voltak közel egymáshoz az emberek.
Minden az emberek felelőssége, nem ütik őket bottal, hogy menjenek a tömegbe.
Nem is értem ezt a nagy nyitogatást, ilyenkor kellene még megengedni, hogy az emberek zöld területre kimehessenek sétálni egy kicsit, nem egyből étterem, mozi, színház, stadion...
Nem a teraszokon volt a baj. 4 székre nem tud 12 ember leülni.
A baj, hogy a környező utcákat, parkokat lepte el a maszk nélküli csürhe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!