Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkahelyet ajánlotok...

Milyen munkahelyet ajánlotok Miskolcon egy esti suliba járó fiatalnak?

Figyelt kérdés

Szoftverfejlesztőnek tanulok, ami heti 3, délután 4 órától kezdődő elfoglaltságot jelent. Sok munkaadónak már ez is elég, hogy kidobja olvasás nélkül a CV-m, mert rugalmatlan vagyok a beoszthatóság terén és valószínűleg suli után úgy is felmondok, amint eltudok helyezkedni az éppen tanult szakmámban.

Megvan az eladói végzettség és van 2 év tapasztalatom is benne. Értek a hálózatokhoz alapszinten, rengeteget tanulunk róluk. Ha tudnám használni a Javascriptet (most kezdtem tanulni), akkor frontendesként is idővel megállnám a helyem. C++-ban vagyok még jártas, na meg azért nem most kezdtem az infót se.

Eddig az Aldiba, Lidlbe, MediaMarktba és az Euronicsba eladónak, a Digibe, Vodafone-ba, MVM-be és a Foodpandához ügyfélszolgálatosnak, valamint az OMV-hez kútkezelőnek adtam be, de eddig csak az Aldiból és a Lidlből kaptam 1-1 elutasítást. Milyen helyeket javasoltok, és meddig kell várni általában egy-egy értesítésre? Ezekre a helyekre 1 hete küldtem el a jelentkezésem kb.

Milyen további lehetőségeim vannak még így Miskolcon?

2021. nov. 2. 20:13
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ja igen, a CM-m se lehet a baj, egy HR-es segítségéve írtam meg, szóval tényleg nem sikerült rosszul.
2021. nov. 2. 20:14
 2/17 A kérdező kommentje:
+ kihagytam, de érettségim is van
2021. nov. 2. 20:15
 3/17 anonim ***** válasza:
Hát diákszövetkezetnél próbálj, médiamarktba meg szakma+érettségivel nem vettek fel anno.
2021. nov. 2. 20:29
 4/17 A kérdező kommentje:
De estin sajnos nem keresnek diákokat :/ vagy igen?
2021. nov. 2. 21:42
 5/17 anonim ***** válasza:
Na hát ez egy jó kérdés, mondjuk én örülök hogy suli+gyaksza mellett van időm tanulni, igaz hogy estin ugyan ez lenne csak ösztöndíj nélkül lenne a gyakorlat, szerintem ha teheted menj át nappali képzésre vagy nem tudom hogy van nálatok.
2021. nov. 2. 22:09
 6/17 anonim ***** válasza:
Betegkísérő az egészségügyben.
2021. nov. 2. 22:57
 7/17 anonim ***** válasza:
6. Mire megtanulja mi hol van addigra elmegy :'D
2021. nov. 2. 23:37
 8/17 A kérdező kommentje:
#7 ez jó volt. :D
2021. nov. 2. 23:48
 9/17 anonim ***** válasza:

Tudom most nem vagy válogatási helyzetben, de adja Isten mégis lesz, Media Marktba ne menj, csak ha vastag a bőr az arcodon és szemrebbenés nélkül tudsz kamuzni.

Hivatalosan szaktanácsadó vagy, gyakorlatilag plusz garancia értékesítésére tart a cég, kvótát ír elő mennyit kell elsóznod a balekoknak. Nagyon szeretik hangoztatni a "díjnyertes" mentor programjukat, na egy ilyen lökte lazán oda nekem hogy hazudjál bármit amit tudsz csak a gyökér vegye meg a plusz garit.

Nekem nem volt gyomrom ehhez, ott helyben fel is mondtam ezek után.

De "szakmán" belül hallottam olyan mendemondákat, hogy ugyanez megy az Euronicsban és az Edigitalban is.

-

Panda ügyfélszolgálat. Home Office-ban történik a dolog, szóval elméletileg helyfüggetlennek kéne lennie a dolognak. Én a felvételi utolsó köréig jutottam, végülis a csapat ránézésre normálisnak tűnik, pénz mondjuk gyér volt, valami 200 körüli nettó, de legalább otthonról dolgozol meg csak chatelsz és minimálisat telefonálgatsz.

Ami itt lényeges, nekem nagyjából egy-másfél héten belül válaszoltak ahol el linkelték a kompetencia, személyiség meg asszem angol tesztet. Nagyjából olyan két hét kellett ahhoz, hogy az online interjúig jussak.

Viszont ha odáig eljutsz, nem fognak olyat csinálni hogy nem jeleznek vissza. Engem is korrektül felhívott a srác és elmondta sajnos egy jóval tapasztaltabbat találtak és vettek fel.

-

OMV, pont most voltam egy hónapot kútkezelő haha.. mivel franchise az egész így random cégek üzemeltetik a kutakat, eltérő melyik főnök mennyi idő után válaszol, már ha. Nekem egy irtó emberi és jó fej főnököm volt, nagyjából egy héten belül visszahívott, bementem leültünk beszélni és másnap már írtuk a próbaidős szerződést. Tehát az flottul ment.

Pénz az a fenti kettőhöz képest bitang jó volt, 170 nettó az alapod + jatt ami nyilván helyfüggő de nekem mindig 300 felett jött ki nettóra egy hónapra a vége. Persze, mivel a jattból nem adózól csak a fele bejelentett.

Összegezve szerintem egy OMV főnyeremény lenne, nagyokat lehet szakítani, és dolgozni ugyan kell, de megszakadni nem fogsz. Ha netalántán onnan (is) jeleznek vissza akkor én azt ajánlom, hogy azt fogadd el.

Remélem sikerült valamennyit segítenem, sok sikert kívánok!

Pacsi!

2021. nov. 4. 09:00
 10/17 A kérdező kommentje:
KÖSZI! Az OMV visszajelzett, holnap megyek próbanapa!
2021. nov. 4. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!