Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kinek lett kötelező oltás...

Kinek lett kötelező oltás munkahelyén? Akkor sem veszed fel kötelezi munkáltatód?

Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 11:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk kötelező lesz. Már hónapokkal ezelőtt "felvettem" így nem érint.
2021. nov. 3. 11:45
 2/19 A kérdező kommentje:
Gondolom vannak olyan emberek akik így sem fogják felvenni!
2021. nov. 3. 11:47
 3/19 anonim ***** válasza:
78%
Már felmondtam :)
2021. nov. 3. 11:47
 4/19 anonim ***** válasza:
88%
Felmondtam en is.
2021. nov. 3. 12:23
 5/19 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk is kötelező. Már tavasszal beoltattam magam, szóval nem érdekel. A többséget nem érinti nálunk, kb mindenki oltott.
2021. nov. 3. 12:58
 6/19 anonim ***** válasza:
65%
Felmondtam. El is sápadt, nem erre számított mert nem talál mást, hiába kapálozik. Mondjuk elsődleges ok épp az volt, hogy nincs más jelentkező nem fogom egy személyben vinni 3 munkáját. Na, igy egy embere sem lesz. Majd most zsarolhat, kit mivel akar.
2021. nov. 3. 13:07
 7/19 anonim ***** válasza:
28%

6

Semmi baj, én szívesen megyek. És mindenki más is, aki a covid miatt vesztette el az állását. Ha az ootatlanok miatt ez ismét megisnétlődne, most legalább nem mi húzzuk a rövidet, hanem az, aki tudatosan nemet mondott a régi kerékvágásra.

2021. nov. 3. 13:20
 8/19 anonim ***** válasza:
74%

7

Ez így jól hangzik de pincérből nem lesz holnapra könyvelő vagy bármi más.

2021. nov. 3. 14:02
 9/19 anonim ***** válasza:
59%

Nem is holnapra kell. A munkáltató most fizetetlen szabira küldheti a munkavállalót. A munkavállaló persze felmondhat azonnal, akkor viszont van felmondási idő. (Nyilván értem hogy hova akarsz kilyukadni, én arra célzok hogy egyáltalán nem lesz lehetetlen pótolni az embereket a legtöbb helyen.)

2021. nov. 3. 14:04
 10/19 anonim ***** válasza:
72%

Nem egyáltalán nem lehetetlen ezt aláírom. Arra célzok , hogy jobban megéri megtartani a munkavállalót mint kitenni az oltás miatt aztán várni fél évet amíg valakit felvesznek meg betanítanak.

Akinek még keresett szakmája van az 3 nap alatt talál másik munkát.

Én is pl pénteken mondtam fel csak azért mert megkeresett egy másik cég és magasabb fizetést ajánlott még csak nem is kerestem munkát.

2021. nov. 3. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!