Kinek lett kötelező oltás munkahelyén? Akkor sem veszed fel kötelezi munkáltatód?
6
Semmi baj, én szívesen megyek. És mindenki más is, aki a covid miatt vesztette el az állását. Ha az ootatlanok miatt ez ismét megisnétlődne, most legalább nem mi húzzuk a rövidet, hanem az, aki tudatosan nemet mondott a régi kerékvágásra.
7
Ez így jól hangzik de pincérből nem lesz holnapra könyvelő vagy bármi más.
Nem is holnapra kell. A munkáltató most fizetetlen szabira küldheti a munkavállalót. A munkavállaló persze felmondhat azonnal, akkor viszont van felmondási idő. (Nyilván értem hogy hova akarsz kilyukadni, én arra célzok hogy egyáltalán nem lesz lehetetlen pótolni az embereket a legtöbb helyen.)
Nem egyáltalán nem lehetetlen ezt aláírom. Arra célzok , hogy jobban megéri megtartani a munkavállalót mint kitenni az oltás miatt aztán várni fél évet amíg valakit felvesznek meg betanítanak.
Akinek még keresett szakmája van az 3 nap alatt talál másik munkát.
Én is pl pénteken mondtam fel csak azért mert megkeresett egy másik cég és magasabb fizetést ajánlott még csak nem is kerestem munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!