Ma kezdtem az új munkahelyen, gyárban. Egy napon kezdett velem egy lány is. Valami egyméletlenül gyönyörű És azok a szemek. Hogy közeledjek hozzá?
Figyelt kérdés
2021. nov. 2. 18:29
2/33 anonim válasza:
Ez elég jó téma,ha együtt kezdtetek.
Sokszor összetartó lesz két ember csak ennyitől is ,mert ők a "kívülállók" és így kicsit könnyebb megszokni az új környezetet.
Ha van rá alkalom, akkor kérdezd meg neki hogy tetszett az első nap.
Ha van szünet meg büfé,hívd meg egy kávéra vagy bármire,amit elfogad.
Aztán kezdetnek elég,hogy ki honnan jött,hogy került oda,mit csinált előtte, stb...
Ha viszont nem annyira barátkozós,ne erőltesd.
Hagyd beszélni!
Aztán látod,hogy mennyire nyitott
3/33 anonim válasza:
Hogy közeledjél?Előbb talán inkább azt kellene kideríteni,hogy egyáltalán van-e valakije.
5/33 anonim válasza:
Fontos hogy érintsd meg, simogasd közben, mikor beszélsz vele!
Tudatalatt vonzalmat kelt.
6/33 anonim válasza:
Sok sikert!
Aztán majd számolj be a fejleményekről!
7/33 anonim válasza:
#5 ja, biztos jó ötlet , hülyét kapnék,ha egy idegen megsimogatna.
Nem egy kóbor macskát akar befogni te!
8/33 anonim válasza:
Gyárba a legkönnyebb, ha ott is 2 óránként forogtok és beraknak olyan helyre ahol a közelbe nincs más akkor legrosszabb esetben is 2 órát beszélhetsz vele. Gyárba még én is tudtam csajt szerezni.
9/33 anonim válasza:
1 hét és már a műszakvezető dugja.
10/33 anonim válasza:
9. nem feltétlen, lehet csaj is a műszakvezető és nem mindenki te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!