Ma kezdtem az új munkahelyen, gyárban. Egy napon kezdett velem egy lány is. Valami egyméletlenül gyönyörű És azok a szemek. Hogy közeledjek hozzá?
Figyelt kérdés
2021. nov. 2. 18:29
12/33 anonim válasza:
11. Ott ne ismerkedj, az meg baráti kör, online a csicskák ismerkednek, az úton ne zaklass másokat, covid van ne ismerkedj..
13/33 anonim válasza:
Én odamentem a csajhoz, és mondtam neki, hogy mi a pálya, mit érzek ha ránézek. Ez is egy gyárban volt. 3 évig tartott, jó móka volt.
14/33 anonim válasza:
11. Itt most aki kisvárosba vagy faluba él akkor a lakók több mint felét kikéne lőnie, amúgy én ismerkedtem anno osztálytárssal is és mi van ha vége?semmi max addig szar hogy látod mintha nem látnád aztán megszokod. Sőt, ha első kapcsolatok és ge cisked utána lehet még hamarabb kiábrándulsz.
15/33 anonim válasza:
7
Te nagyon hülye a kommunikáció két részből áll verbális és nonverbális. Mindkettő használata szükséges...
19/33 anonim válasza:
Beszelgessetek a melorol es ne fogdosd, en mennek a hr-re, ha valami random arc elkezdene erintgetni… Egy haverkollegaval megszakitottam emiatt a kapcsolatot, nyilvan ot nem nyomtam fel, mert haverok voltunk, de a tapizgatasok miatt inkabb elkezdtem kerulni.
20/33 anonim válasza:
19. Attól is függ mióta ismered meg hogy tapiz, vagy éppen direkt basztat, vagy egyértelmű nemre is oda nyúl ahova nem kéne és téged zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!