Építkezésen szinte bármilyen munka, de legfőbbképp a segédmunkás
- Dolgozol kora reggeltől estig, 7 napból legalább 5-öt, de inkább 6-ot, nulla magánélet, nagyon nehéz fizikai munka és mellé pénzt is alig keresel.
Ahogy fentebb is írták, áruházi dolgozó.
- Kihajtják a beled, legalább három ember munkáját kell egymagad elvégezned, a vásárlók lenéznek és úgy beszélnek veled, mint a kutyával de neked tűrnöd kell, nagyobb akciókkor, black friday, karácsony és tavasszal tumultus valamint őrültek háza van, ott ha háromba szelnek se tudsz olyan tempóban dolgozni, amit a körülmények elvárnak. Ja, és éhbérért csinálod mindezt.
A múltbéli szar munkáim ezek voltak, olyanról meg nem fogok írni amit nem tapasztaltam meg és/vagy nem éltem át. De persze hallomásból tudnék még egy párat írni.
Szerintem az ilyen utak mellett epitkezo segedmunkasok, azt biztos nem csinalnam, hogy pl autopalyan a forgalom mellett nyaron 38 fokban dolgozzak. De egy gyorsetterem is eleg szar lehet, ahol tenyleg csak akkor van pihenes, ha kiszaladsz egy gyors szunetre, azon kivul meg csak a hajtas, ertetlenkedo vendegek stb. Plazaban takaritonak lenni sem lehet jo, mindenki jarkal korulotted minden gond nelkul, vasarolgatnak, te meg cipeled a takaritos kocsit, a wc-k neha szet vannak fosva, stb.
De alapvetoen szerintem barmilyen teruleten ki lehet fogni jobb munkahelyeket, meg borzasztoakat.
Szerintem építkezésen segédmunkás (kemény munka, kitéve az időjárásnak, koszos minden, rossz a fizetés és hosszú munkaidő), illetve az ilyen 12 órás monoton betanított gyártósori munkák lehetnek a legrosszabbak.
Emellett nem lehet kellemes az ügyeletes munka se, például unokatesóm autómentőzik, tehát bármikor, akármikor jöhet a hívás hogy mennie kell, nyáron délben, januárban hajnali 2-kor, bármikor. Nem tesz jót a magánéletnek.
Nem mondom, hogy soha nem végeznék ilyen munkákat, mert nyilván ha nincs más akkor elfogadnám ezt is, de ha van más választásom akkor biztosan nem...
Itthon nem tudom, de külföldön pl. a komissziós. Persze mniden raktárba más, van ahol sokkal jobb.
De ahol szar, ott kőkeményen szar.
Minden nap meg van adva mennyit kell csinálnod, ha nem megy akkor túlórába kell kiraknod, de sokáig nem nézik el.
Nyilván a limit az majdnem emberfeletti, ha valaki szétkólázva túltejesít onnantól már mindnekitől azt a teljesítményt várják el, szóval nonstop hajtás szünet nélkül kb.
Ha nem igazán akar menni a türelmi idő után kirúgnak azonnal.
Van olyan hely, ahol úgy adják oda a rendeléseket, hogy csináld, és nyilván aki jóba van a kiadóval, az a jókat kapja, többinek maraad az alja, amivel sose rakod ki a limitet és egyenes út a kirúgáshoz rövid időn bellül.
8 Itthon nem olyan veszes. Egy olyan raktarban dolgozom, amit sokan szidnak, hogy kemeny, embertelen, de valojaban nagyon sokszor egesz kenyelmes munkahelynek tartom. Nyilvan vannak hajtosabb napok, idoszakok. Az elvart abszolut teljesitheto, illetve teruletektol fugg, van ahol 200/ora, van ahol csak 40/ora, stb. Ha nem teljesitheto, az altalaban azert van, mert epp nincs melo.
Ugyhogy a raktarat en nem mondanam szar melonak, szerintem a “gyorsan kell valami, akarmi” tipusu munkakbol ez a legjobb. Persze jo esetben nem az egesz eletet tolti valaki ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!