Vállalnátok 3 műszakot ha jelenleg nincs más lehetőség de tetszene a munka?
Vállalnám
Amúgy szerintem pont az éjszakás a legjobb, nekem mindig az telt a leggyorsabban, akkor van a legnagyobb nyugalom és ha akartál nappal akkor csak rajtad múlt minden
Én egy ideje 3 műszakban dolgozok,szerintem nem annyira vészes mint egyesek állítják bár lehet pár év után nem ezt mondanám.Az a jó hogy jár a pótlék ami plusz pénz és akár el tudsz intézni dolgokat délutánosban nem úgy mint nappalosnál ahol 4-5 van legalább mire hazaérsz és sok minden bezárt.Inkább az a rossz hogy programot nehezebb szervezni,előre le kell szervezni mindent(gondolom folyamatos műszak) és van hogy alig találkozol emberekkel akik nappalos időrendben dolgoznak.
Ha nincs más rögtön vállald el főleg ha tetszik a munka.Próbaidő alatt lelélphetsz simán ha lenne más,utána is max csak a felmondási időt kell megvárni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!