Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vállalnátok 3 műszakot ha...

Vállalnátok 3 műszakot ha jelenleg nincs más lehetőség de tetszene a munka?

Figyelt kérdés
Jövőhétre beszéltem meg egy munkamegbeszélést ahol 3 műszakos rend van viszont ígéretes a munka feladat. Igaz, ezt látni kell ahhoz, hogy teljes képet lássak, de így elmondás szerint is jó lenne meg a hirdetés alapján minden infó ott volt amit elmondott így korrektnek tartottam. Igaz kicsit messze van tőlem és átszállássokkal de semmi sem lehetetlen. Heti fizetés jó lenne mert hamar jutnék pénzhez viszont én a havihoz szoktam hozzá ahol látom a teljes összeget így ez fura lenne. Meg a 3 műszak, mert én eddig csak kettőben voltam ahol a délutános sokszor kikészített amiért olyan lassan telt el persze akkor a munka se tetszett annyira. Estétől félek igazán hogy ott egyedül sétálnék munkába bár sétálni nem sokat kell de 3 műszaknál valahogy ez a kép rögzült belém pedig semmivel se különb mikor télen 5 órakor már korom sötétben megyek valahova vagy haza fele csak lehet bezavar a műszakos dolog. Meg szorít a határírdő, itthon őszig kaptam haladékot hogy menjek de azóta se történt semmi viszont ez nekem se jó hogy nincs pénzem. Szeretnék venni dolgokat, hogy szokjak hozzá ezekhez a változásokhoz? 24 L vagyok.

2021. okt. 1. 14:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Vállalnám

Amúgy szerintem pont az éjszakás a legjobb, nekem mindig az telt a leggyorsabban, akkor van a legnagyobb nyugalom és ha akartál nappal akkor csak rajtad múlt minden

2021. okt. 1. 18:25
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én egy ideje 3 műszakban dolgozok,szerintem nem annyira vészes mint egyesek állítják bár lehet pár év után nem ezt mondanám.Az a jó hogy jár a pótlék ami plusz pénz és akár el tudsz intézni dolgokat délutánosban nem úgy mint nappalosnál ahol 4-5 van legalább mire hazaérsz és sok minden bezárt.Inkább az a rossz hogy programot nehezebb szervezni,előre le kell szervezni mindent(gondolom folyamatos műszak) és van hogy alig találkozol emberekkel akik nappalos időrendben dolgoznak.

Ha nincs más rögtön vállald el főleg ha tetszik a munka.Próbaidő alatt lelélphetsz simán ha lenne más,utána is max csak a felmondási időt kell megvárni.

2021. okt. 1. 18:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!