Vállalnátok 3 műszakot ha jelenleg nincs más lehetőség de tetszene a munka?
Én nem, mert szeretnék a családommal időt tölteni.
Ha egyedül élnék akkor simán vállalnám amúgy.
3 műszak, ígéretes a munka....jajjjjjjj!
Itt aztán van igényszint.
És mégis ez a csodás meló mennyit fizet?
Havi 200 ezer megvan?
Nőként azért több gógyi is lehetne és válogathatnál a pénzesebb pasikból a neten.Én biztos nem dolgoznék ilyen alja melót.
Miért ne lehetne ígéretes? Én diákként melóztam műszakban, 200 megvolt igen, és volt lehetőség kifogni idővel irodai melót cégen belül - de a termelés se volt olyan vészes.
Nem mindenki akar prostituáltként "dolgozni".
Élethelyzettől függ.
Ha nincs olyan végzettségem, ami "mentesítene" a 3 műszakos munka alól, akkor elmennék.
Ha van végzettségem, csak átmenetileg nem találok munkát, de nem kell pénz mert van tartalékom/még otthon élek, akkor nem vállalnám.
Ha van végzettségem, de kell pénz, akkor is elmennék, és az első adandó alkalommal váltanék.
Itt ezen az oldalon senki nem dolgozik 3 műszakban, itt mindenki otthonról tolja a munkát havi 1 milláért. Mindenki programozó.:D
Viccet félretéve: 4 műszakban dolgozom 12 órában, de 1 éve dolgoztam 8 órás 3 műszakban. Nem rossz, ki lehet bírni. Bár engem megfizettek akkor is és most is gyárban, nettó 400 ezer minden hó végén megvan. Túlórákkal nettó 500 ezreket is hoztam haza havonta.
6.Itt ezen az oldalon senki nem dolgozik 3 műszakban, itt mindenki otthonról tolja a munkát havi 1 milláért. Mindenki programozó.:D
ezt sajnos megtapasztaltam sőt olyat is hogy inkább otthon henyélnek minthogy 500.000 nettó alatt dolgoznának persze szakma az nem derül ki. nem mindenkinek van olyan szakmája amiben ennyit fizetnének.
Mostani példa is hogy inkább tisztességes munkának tartja a prostizást mintsem rendes munkát vállalna...na ez már vicc tényleg. Azért nem süllyedek le a k.rvák szintjére...
Én 3 műszakban dolgoztam egy gyárban havi nettó 210ért.
Imádtam😍 lehet hihetetlen de imádtam bejárni. Jó fejek voltak a munkatarsak. Nagyon sokat nevettünk, gyorsan telt velük az idő.
Nem mondom volt nap ami nekem is pokol volt de mindenhol van ilyen. Én is féltem tőle de hamar megszoktam.
Tavaly nyáron mondtam fel mert sajna elköltöztem, de mai napig vissza sirom!!!
Vágj bele. Ha gebasz van felmondasz. Ennyi :)
28/N
Amúgy igen, vesztenivaló nincs. Max ha nagyon nem jó, akkor lehet mást keresni. :)
Én is szerettem mikor egy darabig gyárban melóztam, a reggeles műszak mondjuk borzalmas volt. :D
A társaságtól meg az adott üzemtől függ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!