Munkahelyemen aludtam mikozben lefotoztak. Nevtelenul eljutattak amiert fegyelmit kaptam. A szemelyisegi jogaim miatt pereskedhetek igy?
Figyelt kérdés
2021. szept. 14. 10:00
41/45 anonim válasza:
"A bűnőzőknek sincs több joguk, mint a becsületes embereknek, bár ezt szeretik hangoztatni és a nép ostoba része ugrik is erre rögtön."
Nem igaz!
Egy tanúnak igazmondási kötelezettsége van. Egy gyanúsítottnak már nincs
Egy gyanúsítottnak/bűnözőnek alanyi jogon jár az ügyvéd. Egy tanúnál bent se lehet, mikor tanúskodik
42/45 anonim válasza:
"Egyébként a kép meg lett osztva abban a pillanatban, hogy elküldték a főnöknek, akkor szűnt meg az ún, magáncélú használata. "
Egy valamiről el feledkeztek.
Bűncselekményt lefotózhat bármikor bárki. Nem kell hozzá az érintett engedélye. És ez bércsalás
43/45 anonim válasza:
Az lehet viszont nem bűncselekmény. Kicsit azt javaslom informálódj a fogalmakról.
44/45 anonim válasza:
ma 17:17
Csak nem te adtad rám a mínuszt? (Válasz nem hasznosat)
42-es voltam
45/45 anonim válasza:
Nem szokásom. Valószínűleg többen is látogatják az oldalt rajtam kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!