Pereskedhetem, ha egy könyv címe teljesen félrevezető?
Figyelt kérdés
Vettem egy "Windows 10 mindenkinek" című könyvet és azt vettem észre, hogy a 4 éves fiam egyszerűen nem olvassa.
Szerintem megint átvertek.
2020. febr. 20. 09:55
1/13 anonim válasza:
Nem. Beleolvashattál volna, mielőtt megvetted, és láthattad volna, hogy mit veszel meg. A négyéves fiad pedig ne Windows-t olvasson, hanem pl. Grimm meséket. Sokkal jobban jár vele.
2/13 anonim válasza:
Még jó, hogy nem olvassa. Hogy lehetsz ilyen rossz szülő, hogy még azt sem tudod, egy négy éves ezen már rég túl van? Mintha pompom meséit adnád egy egyetemistának....
3/13 legion válasza:
A negyeves gyereked nem olvassa? Mifele szulo vagy te? Az a minimum, hogy elolvassa ezt! Neveld ra!
4/13 anonim válasza:
Tud olvasni 4 évesen?
Egyébként nevetséges vagy.
5/13 anonim válasza:
Én a metafizikai törvényszerűségek a kvantumtudományokban című 12300 oldalas könyvet vettem a 3 éves fiamnak,és már kétszer kiolvasta.
A te gyereked lehet beteg,sajnálom.
6/13 anonim válasza:
Szerintem olvass fel neki belőle esténként elalvás előtt, biztos, hogy mindketten elalszotok.
7/13 anonim válasza:
Naná, hogy nem olvassa, nem neki való az még!
A Windows 10 az tízéveseknek való, neki a Windows 4 való még csak, te butus.
8/13 anonim válasza:
Akkor kinek való a windows 95?
9/13 anonim válasza:
Ha Felméri Péter vagy, bármi lehetséges!
10/13 anonim válasza:
Nyilván a 4 éves még nem tud olvasni de ha mégis akkor valószínűleg nem érdekli a könyv. Vegyél neki olyan könyvet amit szívesen olvas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!