Ha rámborultak a könyvek, akkor mit csináljak? Tüttyölt ratylit akartam, de elleptek a könyvek.
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat, segícségeket.
Eszközök, amik még nálam vannak: egy szalmakalap, egy madártóll, egy hungarocell-lap, egy vasmacska ami nyávog (van rajta egy lila gomb,ésaztha megnyomjuk., és egy kompjúter, ami 15,2%-on áll a telítettségben.
Ja és még egy fél dozob bébiételem van még leltem a zsebemben épaz előb.
Igen?
2019. nov. 30. 16:48
1/9 A kérdező kommentje:
*Most jöttem rá, hogy van nálam egy db zsemlemorzsais.
2019. nov. 30. 16:55
2/9 A kérdező kommentje:
*Igen? Hallgatom, figyelek. Csupa fül vagyok. És szem. És stílus. mégegy csokornyakkendőmis van.
2019. dec. 1. 18:41
3/9 anonim válasza:
Legalább nem te borultál ki,
hanem a könyvek,
így nem kellenek a könnyek,
Csak a tüttyölt ratyli
4/9 anonim válasza:
Tudhatnád hogy a tüttyölt ratylihoz nem jó a bébiétel, ahhoz nélkülözhetetlen a gönyézde. És még csak csikmányod sincs?
5/9 A kérdező kommentje:
Nincsen :$ ^ ^ Köszönöm, eddig mentek a zöldek. :) :)
2019. dec. 1. 23:19
6/9 anonim válasza:
Nekem a kék kellett volna, de mindegy:(
7/9 A kérdező kommentje:
Hupsz, bocsi, erre rányomtam egy sárgát. :)
2019. dec. 2. 13:04
8/9 anonim válasza:
Többet nem válaszolok neked, soha többet!
9/9 A kérdező kommentje:
XDD Köszönöm, ment a zöld! XDDD :DDD
2019. dec. 2. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!