Másnál is ellepték a reklámok a kérdésekre érkezett válaszok számát jelző karaktert?
Nem az oldal csinálja ezt.
Ha átalakul egy oldal működése, főleg ha harmadik fél oldalára visz át, annál már gyanús hogy a böngésződbe épült be valamilyen kártékony kiegészítő vagy valami adware vírust szedtél össze ami önkényesen bizonyos típusú tartalmakat automatikusan átalakít. Ide nem reklámblokkoló kell, hanem inkább valamilyen kártevő keresés.
Malwarebytes Antimalware elvileg jó ide. Van az ESET security-nek is valamilyen online scanner programja. Esetleg ami komplexebb és szintén ilyesmiket keres az a Spybot search & destroy.
De ha csak a böngésződet térítette el egy program, akkor a böngésző kiegészítőit kell ellenőrizni és onnan törölni, és megoldódik.
Régebben, talán csak egyszeri alkalommal a reklámok blokkolása ellenére megjelent egy makacs reklám. Amikor ezt blokkoltam, az okozta a problémát. Azonban ez a makacs reklám csak egyszer jelenhetett meg. Most kivettem a szűrők közül azt a reklámot, és a reklám sem jelenik meg, és a probléma is elhárult, úgy tűnik.
Nem tudom, az a reklám akkor hogyan került oda, de nem tűnik vírusosnak a gépem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!