Szoktatok a GYIK-en válaszolni sokéves kérdésekre-és fordítva kaptatok már választ többéves kérdésetekre?
Régebb volt ilyen, de ma már kevésbé válaszolok ilyenre, mert fura (főleg, amikor valaki megjegyzi, hogy már nem foglalkoztatja a téma).
Régebben beírtam a keresőbe adott kulcsszavakat, amelyek érdekeltek, és emiatt találtam rá többéves kérdésekre.
Igen, mert ez generálja önmagát. Pl. az egyes kérdéseket megnyitva az alattuk lévő "kapcsolódó kérdések" listában régi kérdések is előfordulnak, ha nem jött a témában azóta újabb. Így ha ott kattintasz kérdésre és nem ellenőrzöd a beküldés dátumát, akkor egész régi kérdéseket is megválaszolhatsz. Viszont ha valaki válaszol egy régi kérdésre, akkor az automatikusan előreugrik a listában (a kategória listájában és a Te saját kulcsszó-figyelő listádban is), így láthatóvá válik mindazok számára, akik a listákat nézegetik. Így még többen fognak rá válaszolni.
Én is szoktam régi kérdésekre válaszolni, de leginkább csak akkor, ha kiemelt státuszban van, mert így gondolom, hogy a kiíróját továbbra is érdeklik a válaszok.
Ha kulcsszó alapján keresek és találok régi kérdést, általában akkor válaszolok rá, ha valami durva tévinformáció van benne, amit érdemes korrigálni, nehogy félrevezessen valakit, aki hozzám hasonlóan megtalálná a kérdést. Pl. hogy a kalcium jó allergiára - ez az elterjedt, de téves néphiedelem bizony bajba sodorhatja azt, aki életében először kap anafilaxiás sokkot. Vagy hogy jók-e a lúgos ásványvizek - sokan megtéveszthetőek egy lúgos felirattal, miközben az összes ivóvíz alapból lúgos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!