Fel mondtam a munkahelyemen és fegyelmit kaptam ez belekerül a felmondási levelembe?
Egy hülyeség miatt adtak fegyelmit mert kettő kolléga megkavarta a szart és persze engem is bele kavartak
Lényegében X elmondta y-nak hogy C pletykált róla
És ott voltam én is, én csak végeztem a munkámat és nem szoltam bele a dologba.
És most y megverte C-t a munkahelyi öltözőben én aznap nem dolgoztam és mikor visszamentem elém rakták a fegyelmi papírt
Ez belekerül a felmondási papírba?
Ja és még annyit hogy ez már a felmondási időm alatt történt
Szóval nem ez miatt mondtam fel .
na most állj. 2012 óta a munkáltatónak nincs fegyelmi jogköre így fegyelmit nem adhat. Ha mégis ad, akkor az egy WC papír, kettétéped és a főnököd előtt kitörlöd vele a segged.
Majd megkéred hogy olvassa el a hatályos "új" Mt-t amely 2012 óta érvényben van, annyira nem is új!
Írásbeli figyelmeztetést adhat, fegyelmit nem adhat.
A kettő nem ugyanaz.
Hivatásos vagy? Ott osztogatnak fegyelmiket xarért húgyért.
Tökömnek írtad alá??? Mi a frász közöd van neked más baromságához?
"Tökömnek írtad alá???"
Tök mindegy hogy aláírja-e.
Alá is írhatja mert a munkáltató nem adhat fegyelmit így lényegtelen. mintha a csipszes zacskót írnám alá. Mindegy, nem számít.
A másik meg, amíg létezett fegyelmi (2012-ig) addig se számított hogy aláírtam-e.
Ha nem írtam alá, a cég letanúztatta 2 emberrel hogy megtagadtam az aláírást és ugyanúgy élt a fegyelmi mintha aláírtam volna.
Nem mindenki Mt. - s, más jogviszonyban létezik még fegyelmi.
És nem, nem kerül bele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!