Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahely esetén melyik...

Munkahely esetén melyik finanszírozást várjátok el a havi fizetésen túl?

Figyelt kérdés

2021. jún. 29. 11:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én tegnap bejárási támogatást kértem. Viszonylag messze lakom, autóval is fél-háromnegyed óra lenne az odaút.

Az autóm 8 litert fogyaszt városban, ezt meg már nem fogom saját zsebből fizetni.

Megértőek voltak velem, és mondták is az interjún, hogy több kollégának támogatják már az autóval való bejárását.

F

2021. jún. 30. 09:46
 12/13 anonim ***** válasza:
74%

"Az autóm 8 litert fogyaszt városban, ezt meg már nem fogom saját zsebből fizetni."

Érdekes, én kb pont ugyanezt elmondtam a munkahelyemen. Hogy városon belül még oké a kocsi meg a benzin, de azért napi 2x 30 km-t már ne saját zsebből benzinezzek.

és erre mi volt a válasz? Hogy keressek közelebbi helyet mert ők egy fillért se adnak bele.

Tessék. Rögvalóság.

2021. jún. 30. 14:29
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is meg voltam lepve, de ha tényleg bevállalják, hogy fizetik, akkor akár dolgozom is náluk.

Tömegközlekedéssel viszont nagyon messze vannak, minimum másfél óra lenne csak az odaút, és más cégekkel is tárgyalok, interjúzom, úgyhogy annyira nem fog fájni, ha emiatt mégsem kellek nekik.

2021. jún. 30. 14:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!