Jelenleg melyek a legjobb szakmunkák?
Sziasztok!
Érdekelne hogy a szakmunkák közül melyeket érdemesebb kitanulni. Én eddig legjobban a burkolón gondolkodtam de sokan helyen láttam hogy az azért nem jó mert az nem minden napos munka vagy valami ilyesmit irtak.
Egyelőre ezek csak tervben vannak és gondokolkodom ezeken ezért még nemtudom pontosan milyen szakmunka érdekelne szoval ha tudtok párat amit érdemesebb kitanulni akkor légyszives irjátok le.
Köszönöm válaszokat előre is!
Hobbijaim nem nagyon vannak nem is voltak. Igazából az épitő ipari munkák is nagyon távol álltak tőlem. Valszeg közre játszott ebben az is hogy az iskolában a tanárok nagyon lekezelően beszéltek a festőkröl, hegesztőkről stb...
De most hirtelen sok ilyen munka megtetszett igy külső szemmel de jobban utána fogok nézni mindegyiknek.
Most ami nekem nagyon megtetszett és szívesen csinálnám kedvvel és szorgalommal az a burkoló és a hegesztő.
Én hegesztő, és hentes voltam.
Őszinte leszek veled...ha van érzeked a matekhoz és jó eszű gyerek vagy, akkor menj programozonak!
Nem tartom magam jó eszű gyereknek és a matek sosem tartozott az erősségeimhez.
Ha nem lenne gond kicsit jobban kifejtenéd hogy pontosan miért gondolod így? Tudom hogy programozó sokat keres és nagyon hiányszakma viszont érdekelne hogy milyen tapasztalatod volt a hegesztőivel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!