Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgoztatok már olyan helyen,...

Dolgoztatok már olyan helyen, ahol már azért rádszóltak, ha néhány másodpercre megálltál?

Figyelt kérdés

Tehát, hogy épp csak megálltál, mert valamit át kellett gondolnod a munka kapcsán, vagy hogy beleigyál a vizedbe-üdítődbe, és már rád is szóltak, hogy ne lazsáljál már? A vécére menésért pedig már akár rád is kiabáltak?

Én pont ilyen helyen még nem (Ahol megfordultam, ott legfeljebb akkor szóltak, ha már 5 perce nem csináltál semmit.), de tényleg vannak ilyenek? Néha hallom, hogy mesélik.

2021. jún. 23. 13:12
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%
Diákként pedig nem szabad hagyni, hogy bunkózzanak. Ott kell hagyni őket és keresni más melót. Persze függ az ország mely részén diák az ember és mikor. Most lehet nincs annyi diákmunka sem, mint volt 10 évvel ezelőtt, de én anno válogathattam a munkák között, legalább 10 munkahelyem volt abban a 4 munkás diákévemben. Ahol bunkón viselkedtek velem azonnal léptem, de a legtöbb helyen rendesek voltak velünk.
2021. szept. 6. 12:16
 42/42 anonim ***** válasza:
100%
Én is dolgoztam olyan helyen ahol egy harminc körüli nő munka közben meghalt:( törvénytelenül sok volt a túlóra, munkaóra, váltott műszakokkal trükköztek. Persze senki se vonta őket felelősségre.
2021. szept. 6. 16:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!