Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért megy el a jel néhány...

Miért megy el a jel néhány másodpercre?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Először is a konfigot szeretném leírni: Intel i7 3770, Nvidia GeForce GTX 1060 6gb, 16GB hynix memory.

1 hete van meg ez a gép és arra lettem figyelmes hogy játékoknál néha elmegy a kép egy pillanatra ez inkább a Minecraft-nál jellemző ott elég idegesítő mert nagyon gyakran előfordul de Fortnite-nál amibe már kb. 20 órát bele raktam ezzel a géppel csak 1x fordult elő. Egyébként nem tapasztaltam. Nem gondolom hogy hardveri hiba lehet mert nem látom benne a logikát hogy egy 10 éves alacsony gépigényű játéknál nagyon gyakran előfordul, míg egy 2 éves magasabb gépigényű játéknál eddig egyszer fordult elő. Minecraftnál 2 óra alatt elgé sokszor. Mi lehet a hiba? Válaszokat köszönöm!

2019. aug. 14. 23:49
 1/2 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy Overwatch-al is játszottam kb 10 órát és ott egyszer sem fordult elő.
2019. aug. 14. 23:52
 2/2 Shaddark ***** válasza:

Azt nem tudom mi okozhatja de az nvidia beállításoknál van sok direkt régi játékokra vonatkozó beállítás, ott próbáld meg kiszedni ezt.

Van direkt játék beállítás rész is, ott be tudod állítani csak a minecraftra ezeket a módosításokat.

A standard beállításokat én az új játékokra hangolom, a régiekre itt szoktam egyesével ráállítani a kártyát.

nVidia vezérlőpult - 3d beállítások kezelése - Program beállítások.

2019. aug. 15. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!