Mitől lehet az, hogy néha néhány másodpercre megakad a gépem és néha le is fagy?
Tudom, hogy nem egy mai már ez a gép, de ezek a tulajdonságai:
AMD Sempron (tm)Processor
LE-1100
1,90 Ghz 896 MB RAM
80 GB HDD
Windows Xp sp3
Igazabból semmi másra nem nagyon használom csak böngészésre, és már ilyenkor is a kb. a CPU 85%-on van és a lapozófájl is kb 1 GB-nál jár! Amúgy vírusirtó is van rajta NOD32 Antivírus 7! A böngésző amit használok az a Google Chrome!
Azt nem tudom, hogy milyen fajta RAM van a gépembe, de szentetek, hogy ha mondjuk vennénk bele egy 2Gb RAM-ot azt elbírná-e ez a gép, és hogy utána szerintetek valamivel gyorsabb lenne, mondjuk annyival, hogy a böngészés kényelmesebb legyen rajta, ha egyáltalán ez a baja?
RAM mindenképp kéne a gépbe, de attól nem lesz látványosan gyorsabb. Ahhoz leginkább proci kéne.
Sőt mivel azt mondod, hogy megakad és néha le is fagy, ez lehet a proci hibája is.
Igazabból, csak netezésre, zene hallgatásra, és néha filmet nézni kellene!
És én már régen is gondolkoztam azon, hogy be kellene szereznek egy laptopot szerintetek egy 100k-s laptopon ezeket kényelmesen el lehetne végezni amiket felsoroltam, mert sokan azt mondták, hogy ennyiért nem kapok normálisat, de amikre én használnám SZERINTEM elég lenne csak ne fagyjon, le ennyi a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!