Dolgoztatok már olyan helyen, ahol már azért rádszóltak, ha néhány másodpercre megálltál?
Tehát, hogy épp csak megálltál, mert valamit át kellett gondolnod a munka kapcsán, vagy hogy beleigyál a vizedbe-üdítődbe, és már rád is szóltak, hogy ne lazsáljál már? A vécére menésért pedig már akár rád is kiabáltak?
Én pont ilyen helyen még nem (Ahol megfordultam, ott legfeljebb akkor szóltak, ha már 5 perce nem csináltál semmit.), de tényleg vannak ilyenek? Néha hallom, hogy mesélik.
Volt már igen, egy nagyforgalmú patikában, ahol egész nap az ajtóig állt a sor. Sokszor éreztem úgy, hogy szinte már engedélyt kell kérnem, hogy mosdóba mehessek vagy egyek-igyak.
Züllenek a patikák sajna...És nem is az volt a legszomorúbb, amikor a főnök lecseszett, hanem amikor a kollégák egymást szívatják, hogy "miattad kell többet dolgoznom, mert lazsálsz".. Szégyen, hogy mi lett a patikákból...
Undorító az összes tetves ge ci rabszolgatartó! De azok is, akik ezt eltűrik, mert miattuk vannak egyben még ezek a szemét cégek. Eskü inkább élnék a híd alatt, szabadon, minthogy egy ilyen szutyoknak gürizzek, hogy aztán az én munkámból napoztassa Balin a kinyalt valagát. Én is belefutottam már néhány ilyen tetűbe, kijátszom öket, amíg tudom, aztán ha végképp elgfogy a türelem, munkahelyet váltok.
Pont ma szólt be nekem a szutyok főnök, hogy munkaidőben nyugodtan eltehetem a telefont. A jó édes anyját kellett volna eltenni, időben ...Felnőtt emberrel beszél, nem az oviban vagyunk!!
Nagyon sokat képzelnek már magukról, pedig alegtöbb cég rohad és ennek egyik oka pont az, hogy a normális ember ilyen munkahelyről messzire elmenekül. Meg ilyen országból is.
Rám nem szóltak, de jobb lett volna, ha utal rá a főnökasszony legutóbb, hogy GYORSABBAN dolgozzak.
Nos, pont emiatt küldtek el próbanap után. (Mert nem voltam elég gyors.)
Egészen most hétfő délelőttig boldog voltam, hogy végre van állásom ÉN IS KELLEK VALAHOVA, munkaerőnek.
Hát jött a hidegzuhany, hogy majd telefonálnak - akkor már tudtam, hogy másnap felesleges bejönnöm. El lettem utasítva, ahogy sejtettem.
Ui: miért nem mondtad, hogy gondolkoznod kell egy bizonyos megoldási módszeren? Ha a jobb teljesítmény volt a célod a gondolkodással, lehet felgyorsultál volna. Ezt nem mondtad a főnöködnek?
Hű ahogy végigolvasod amiket írtatok nyilas nvaló higy mennyien nincsenek tisztában a jogaikkal. A szünetet pl a munkáltató ak kötelessége biztosítani.
Kamerán nem nézegethet csakúgy amikor kedve tartja. Nem véletleul hívják biztonsági kamerának, a személy és vagyon biztonsága érdekében szerelik fel, nem követés céljából.
A biztonsági őr is vissza szokott élni a jogaival úggy látom, ennek is olvassatok utána. Ez az ő érdekuk is lenne mivel gondolom ők sem akarják hogy feljelentsék őket.
Persze próbaidő alatt indoklás nélkül fel lehet mondani, de ha azon túl van akkor nem.
Legdurvább rabszolgatelep ahol valaha voktam, 50es nőci panaszkodott korq reggeltől, hogy rosszul van, szedül, rázza a hideg, ki szeretne menni wc-re megmosakodni, nem engedték ki...
Egyszercsak összeesett, meghalt.
Leállt a teljes sor, probálták ujraéleszteni, jött mentő is, rendőr is...
Mentősök megallapították, hogy meghalt, de valami kegyeleti okok miatt 2 órát ott kell hagyni feküdni...
Na akkor jött a művezető, hogy menjünk vissza dolgozni, ő már nem zavar minket... összesen 8an sétáltunk haza abban a pillanatban és számoltunk le másnap, a többi rabszolga visszaállt dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!