Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgoztatok már olyan helyen,...

Dolgoztatok már olyan helyen, ahol már azért rádszóltak, ha néhány másodpercre megálltál?

Figyelt kérdés

Tehát, hogy épp csak megálltál, mert valamit át kellett gondolnod a munka kapcsán, vagy hogy beleigyál a vizedbe-üdítődbe, és már rád is szóltak, hogy ne lazsáljál már? A vécére menésért pedig már akár rád is kiabáltak?

Én pont ilyen helyen még nem (Ahol megfordultam, ott legfeljebb akkor szóltak, ha már 5 perce nem csináltál semmit.), de tényleg vannak ilyenek? Néha hallom, hogy mesélik.

2021. jún. 23. 13:12
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%

8-as

Ő volt a főnök 😅

2021. jún. 23. 16:46
 12/42 anonim ***** válasza:
*8-as vagyok
2021. jún. 23. 16:46
 13/42 A kérdező kommentje:
A legfőbb főnök? Akkor pedig szólnék neki, hogy még egyszer hozzám ne érjen.
2021. jún. 23. 17:11
 14/42 anonim ***** válasza:
86%

Igen, az étteremtulajdonos.

Az a baj, az életben nem így megy, hogy "juj, ne piszkálj!" - és békén hagynak.

A pénz kellett, munka meg volt, de pár hónappal később felmondtam, ezt a főnököt meg jól elküldtem utolsó napomon a jó édes anyjába.

2021. jún. 23. 17:33
 15/42 A kérdező kommentje:
14: Mondanám neki, hogy ha valami gondja van, azt mondja csak, de ne ütögessen vagy ilyesmi. Ezért nem rúghat ki azonnal.
2021. jún. 23. 18:03
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Igen volt.

Irodai munka volt. A főnök asztala mellett volt az enyém. Állandóan figyelte, mit csinálok, ha ittam/mosdóba mentem/ebédeltem, akkor csúnyán nézett rám és rámszólt, hogy igyekezzek/mi tartott eddig/stb.

Ha nem votlam bent, akkor turkált a személyes holmim között. Minden héten volt 1 szabadnapom, és előfordult, hogy néha volt egy beugrós csaj. Akkor általában az én asztalomhoz ültette, ahol kellemesen összetúrtak mindent és arra mentem be másnap, hogy az egész kis asztal alatti szekrényem ki van pakolva, mert nekik kellettek a hozzáférési adataim a géphez. Ezért átkutatták, de vissza már nem pakoltak. Aztán még jelszót is változtattak, és amikor nem tudtma belépni, nagy kegyesen közölte, hogy megváltoztatták, mert ez jobb, mint az enyém. [Tegyük hozzá, hogy kötelezett mindenkit, hogy tartsa a fiókban a hozzáférésia datokat, mert nincsen titkolózás :) :) :) ]

Ezen kívül mindig lenyúlta a tollaimat, elvette a jegyzet füzetemet, a post it-okat, radírt, stb.

Én nagyon ugrok erre, ha valaki az én íróeszközeimet használja, mert gyűlölöm. Főleg, hogy mindenkinek volt bőven, ő meg imádta elvenni folyton.

Szóval ilyen remek, 3 diplomás szuper vezető vezette a csapatot.

2021. jún. 23. 22:37
 17/42 anonim ***** válasza:
70%
Az ilyen fonokot az elso nap lerugnam, kapna egy jo nagyot bakanccsal a seggebe a csicska, aztan mondanek is fel.
2021. jún. 25. 13:55
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

Igen volt, két szállodában. Az egyikben mosdóba mentem, amikor összefutottam a liftben a szobaasszonnyal, aki elkezdett üvöltözni, hogy nincs szünetem hogy merek lemenni az öltözőbe, másnap ki is rúgtak.

Egy másik hotelben nagy volt a hajtás, vasárnap, mindenki költözött ki, nekünk meg addig nem volt szünetünk, amíg az összes szoba kész nem lett, délután háromkor már nagyon éhes voltam, szédültem, leültem a lépcsőre, munkatársam meg beköpött a főnöknek, hogy amíg ő dolgozik, én üldögélek

2021. jún. 25. 18:25
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Kamerafotot készitett és elküldte hova lettem 5 percre?

Mondom sz@rni mentem ember 12 órában állok

Még a pisilés is tabu volt és ez egy bp-i cseh multicég webshop

2021. jún. 26. 00:14
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Gyárakban, szalag mellett a soron sokszor ez megy sajnos. :/
2021. jún. 26. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!