Szerintetek mitől érzem hogy elmelegszik a lábam néhány másodpercre?
Az történt ma, hogy végeztem a dolgom napközben ahogy szoktam, mire egyszer csak a jobb oldali lábam vádiját, félig a külső oldalát melegség öntötte el, aki néhány másodperc múlva elmúlt, majd fél perc - egy perc múlva újra, de csak néhány másodpercig. Ez ment úgy negyed órán keresztül, majd negyven percig abbamaradt, de mikor visszajött, nem a vádlim melegedett el nehány másodpercre, hanem a lábszáram elől.
Az első 15 percig tartó melegségnél 3 alkalommal tapasztaltam azt is hogy a térdem melegszik el, illetve egyszer csak azt vettem észre (mert figyeltem a lábam) hogy a térdhajlattól lefelé egy 5-6centi széles sávban ki volt pirosodva a bőr, de ez is elmúlt 3 másodperc alatt, amíg a tükörhöz értem hogy jobban megnézzem.
A 40 perces szünet alatt éreztem hogy a talpam görcsölt, belefájdult a lábujjamba is talán a középsőbe. A vádlimban pedig görcsölést érzek visszatérően nehány másodpercig. A másik lábamban is a vádlim picit görcsöl. Alapvetően a bal lában görcsölős, most viszont a jobb oldalinak van panasza.
Fél éve lábgörcsök miatt voltam UH vizsgálaton hogy trombózisról van e szó, akkor azt mondták minden rendben, inkább magnézium-kálium háztartás zavara okozza a görcsöket.
A talpam néhány naponta szokott görcsölni, de leginkabb a bal, arról ki szokott sugározni egy egy fájdalom a lábszárba is.
Szerintetek mi lehet?
Minden esetre megiszom egy görcsoldó magnézium készítményt, mert lehet a melegség is a görcs melléktünete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!