Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi idő után hagytátok ott...

Mennyi idő után hagytátok ott az első munkahelyeteket? Mi volt az oka?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyok ezen a munkahelyen. Irodai munka. Nem köthető a végzettségemhez, de muszáj volt elvállalnom, mert nem ülhettem otthon. Betanultam, valamennyire meg is szerettem. Viszont mostanra érzem úgy, hogy már nincs kedvem ehhez. Csak én vagyok alkalmazott. A főnökeimet sosem érdekli semmi, folyton a kapkodás megy, egymás hibáztatása. Mindig mindent én oldjak meg, nincs segítségem. A fizetés is kevés. Ma is a főnök állítja, hogy tegnap mondott nekem egy munkát, de nem oldottam meg. Nem is mondta... Emlékeznék, illetve mindent direkt felírok magamnak. Erre én vagyok a hibás. Olyan rossz a kedvem. Elegem van már az egészből.

Ti mennyi idő után váltottatok munkahelyet? Mi volt az oka?

26N

2021. jún. 2. 12:08
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

#9: Gratulálok hozzá! :) Ìgy már biztosan fogsz jobb helyet találni!

#10: Nagyon gondolkodok rajta én is. Csak ugye a covid alatt meg örültem, hogy ennyi is van. Több ismerősömnek megszűnt a munkahelye. Nem mertem váltani eddig, tudtam hogy ez biztos hely nekem. De lassan ha normalizálódik a helyzet a vírus után (remélhetőleg) akkor mindenképpen lépni akarok innen.

2021. jún. 2. 13:27
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

#8 Az nem semmi,keress egy másik munkahelyet.

Te vagy a mindenese a cégnek ezért is kéne jól megfizetni, erre fel még bunkóznak is veled,nevetséges a főnökséged.

Takarítás 10000ft /nap.

Bébiszitterkedés 1500-2500ft/óra.

Ha vannak kilátásba más munkahelyek akkor ezeket nyugodtan mondhatod a főnknek,de ahol mindig stresszes vagy ott nincs az a pénz amiért érdemes szerintem dolgozni.

2021. jún. 2. 13:30
 13/24 A kérdező kommentje:

#12: Persze mindent rám bíznak mióta kitapasztalták, hogy megbízható vagyok és lelkiismeretes. Amúgy mindent megcsinálok, mert nem vagyok "nyafogok" semmiért. Csak egyszerűen időm nincs egy nap már ennyi mindenre sokszor. Az április volt nagyon kemény most munka szempontjából. Na akkor már jól el voltam úszva mindennel. De ahogy olvastam mások sem voltak sajnos jobb helyeken.

Aranyos vagy amúgy. :)

2021. jún. 2. 13:35
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
11: Ez már több, mint 17 éve volt, mármint amikor elküldtek. Azota csak jobb helyeken voltam. Magának az érettséginek konkrétan soha semmi hasznát nem vettem, de ahogy írom, nem is annyira ez volt a célom, hanem inkább szellemi feltöltődés több, mint két év tanulatlan bunkókkal együtt dolgozás után.
2021. jún. 2. 13:40
 15/24 Metionin ***** válasza:
100%
Diákmeló amikor elsőéves voltam. Minden nap este 8-ig órám volt, heti több zh labor miegymás, így csak hétvégén tudtam dolgozni éjszakánként. Egyedül a műanyaggyár alkalmazott így diákokat, szóval péntek, szombat és vasárnap éjszaka lenyomtam 3x12 órát. Sajnos amellett, hogy sok gyökér volt, a szüneteket sem adták ki rendesen, gyakran 1 vagy 2 alkalommal mehettem ki enni vagy wc-re a 12 óra alatt. Ráadásul egyedül kellett vinnem olyan gépeket, amiknél normál esetben 2 vagy 3 munkás állt. 5 hónapig bírtam mert muszáj volt, utána vizsgaidőszakban már kerestem másikat mert tudtam, hogy a 2. félévem könnyebb lesz és nem kell majd 12 óráznom, hanem mehetek hétköznapokon is. Már pont beadtam a jelentkezésemet néhány helyre amikor úgy felbosszantottak a gyárban, hogy inkább elindultam haza hajnal 3-kor. Szerencsére még azon a héten mehettem máshova.
2021. jún. 2. 14:22
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
3 hónap. Nem bírtam tovább mentálisan.
2021. jún. 2. 15:18
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
16 hónap után felmondtam (étterem volt, utáltam de muszáj volt dolgoznom), mert elköltöztem egy másik városba (kb. 300 km-rel távolabb).
2021. jún. 2. 15:41
 18/24 anonim válasza:
100%
Hosszú munkanélküliség után felvettek egy élelmiszerüzletbe kasszásnak, ma volt az első napom, de már most eret vágnék, de nem a munka miatt. Kivárok 1 hónapot, aztán próbálkozok más helyeken és reménykedek, hogy egyszer megtalálom álmaim munkáját :D
2021. jún. 2. 16:08
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Három teljes munkanap után. Iszonyat brutális emberi közeg miatt.
2021. jún. 2. 17:50
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
4 hónap után, mert csak szükségmegoldás volt, hogy ott helyezkedtem el. Amint lett betöltendő hely a mostani helyemen, átjöttem.
2021. jún. 2. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!