Mennyi idő után hagytátok ott az első munkahelyeteket? Mi volt az oka?
Másfél éve vagyok ezen a munkahelyen. Irodai munka. Nem köthető a végzettségemhez, de muszáj volt elvállalnom, mert nem ülhettem otthon. Betanultam, valamennyire meg is szerettem. Viszont mostanra érzem úgy, hogy már nincs kedvem ehhez. Csak én vagyok alkalmazott. A főnökeimet sosem érdekli semmi, folyton a kapkodás megy, egymás hibáztatása. Mindig mindent én oldjak meg, nincs segítségem. A fizetés is kevés. Ma is a főnök állítja, hogy tegnap mondott nekem egy munkát, de nem oldottam meg. Nem is mondta... Emlékeznék, illetve mindent direkt felírok magamnak. Erre én vagyok a hibás. Olyan rossz a kedvem. Elegem van már az egészből.
Ti mennyi idő után váltottatok munkahelyet? Mi volt az oka?
26N
#9: Gratulálok hozzá! :) Ìgy már biztosan fogsz jobb helyet találni!
#10: Nagyon gondolkodok rajta én is. Csak ugye a covid alatt meg örültem, hogy ennyi is van. Több ismerősömnek megszűnt a munkahelye. Nem mertem váltani eddig, tudtam hogy ez biztos hely nekem. De lassan ha normalizálódik a helyzet a vírus után (remélhetőleg) akkor mindenképpen lépni akarok innen.
#8 Az nem semmi,keress egy másik munkahelyet.
Te vagy a mindenese a cégnek ezért is kéne jól megfizetni, erre fel még bunkóznak is veled,nevetséges a főnökséged.
Takarítás 10000ft /nap.
Bébiszitterkedés 1500-2500ft/óra.
Ha vannak kilátásba más munkahelyek akkor ezeket nyugodtan mondhatod a főnknek,de ahol mindig stresszes vagy ott nincs az a pénz amiért érdemes szerintem dolgozni.
#12: Persze mindent rám bíznak mióta kitapasztalták, hogy megbízható vagyok és lelkiismeretes. Amúgy mindent megcsinálok, mert nem vagyok "nyafogok" semmiért. Csak egyszerűen időm nincs egy nap már ennyi mindenre sokszor. Az április volt nagyon kemény most munka szempontjából. Na akkor már jól el voltam úszva mindennel. De ahogy olvastam mások sem voltak sajnos jobb helyeken.
Aranyos vagy amúgy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!