Nektek mi volt az első munkahelyetek? Meddig voltatok ott?
Ha a diákmunkákat nem vesszük;
- Gyorsétterem
- kb 3 hét
Diákként: gyakorlati helyemen maradhattam diákmunkásként is, imádtam. Könyvtáros vagyok amúgy, az egyetemem könyvtárában dolgoztam egészen a diplomáig, 3 évig.
"Rendes" munka: egy gépalkatrészeket gyártó cégnél voltam ügyintéző, ilyen irodai mindenes. Fél évig voltam ott, csak azért, mert kellett valahol dolgozni. Aztán lett jobb:).
2 nap egy gyárban örökre meg is utáltam. Nem vagyok rab lélek.
Azóta irodai melók, ami hasonló de legalább nem fáj esténként a derekam vagy egyéb izület.
A diákmunkázGATást és a 6 hetes szakmai gyakorlatot most inkább nem számítanám ide.
2,5 év.
Irodai adminisztráció, adatrögzítés- javítás.
Elmondhatatlanul belecsömörlöttem a monotóniába. Látom, hogy van, aki elvan vele, sőt, szereti is, de engem idegileg, lelkileg, pszichoszomatikus tünetek miatt már testileg is... Totál kikészített.
Ráadásul a koncentrálós monotónia.
Nem az, hogy gépiesen jár a kezed, de közben agyban teljesen máshol vagy, hanem koncentrálni kell az ellenőrizendő adatokra.
Azért összességében mégse rossz szájízzel jöttem el.
A csapat egész jó volt, vannak jó emlékek is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!