Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy béremelési kérés elvezethe...

Egy béremelési kérés elvezethet kirúgáshoz? gondolatmenetem leírom véleményezzétek

Figyelt kérdés

Egy ember aki régóta egy helyen van és jó ideje semmit se kapott, emelést kér.

A főnök elhajtja, nem kap semmit most se.

Majd kis idő múlva ki is rúgja noha a munkájáváal semmi gond sincs.

Miért?

Mert

- azzal hogy emelést kért kifejezésre juttatta hogy elégedetlen

- azzal hogy nem kapott, noha jó ideje a cégnél van, vérig lett sértve

tehát adott egy elégedetlen (ráadásul jogosan elégedetlen) és sértett munkaerő.

Márpedig egy elégedetlen és sértett munkaerő nem jó munkaerő, mert ha elterjeszti a történetét a kollegái között az erősen mérgezi a légkört

Tehát ki kell rúgni de sürgősen

Tehát oda jutunk hogy egy sima emelési kérésből kirúgás lett záros időn belül

Gondolatmenetem ez.

Vélemények?

2021. máj. 28. 09:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Alapítványi iskola.
2021. máj. 28. 15:26
 22/22 anonim ***** válasza:

Én nem vágom. Tehát kértél emelést, de nem adták meg.

Majd megláttad h hirdetnek profession-ön, és azt gondolod hogy ki akarnak rúgni. Viszont nem írtál konkrét munkakört, ellenben felhoztál egy gyárat ukrán olcsó és haszontalan munkaerővel.

Ismerek gyárat ahol folyamatosan ezt csinálják a gyártósorról, de ettől nem biztos, hogy téged el fognak küldeni. Sőt, a fenti módszerben pont hoyg a közvetítősöket, és az újakat építik le.

Egyébként sem az a célja a szxrrágóknak, akik ezen "nyerészkednek", hoyg a saját állományából küldjenek el embert, a közvetítősök mennek először, tőlük könnyebb megválni. Utánuk is az újabbak jönnek.

HA te olyan régóta vagy ott, te kvázi többe kerülnél ha el is küldenének, aki egm ilyen fillérb*szó, ezt is figyelembe veszi.

Persze lehet félreértem és nem egy gyár, több ezer gyári operátoráról van szó, de a példád miatt írtam ezt én is. Szerintem ha el is küldenek, nem a fizetés emelési igényed miatt fognak. De az sem biztos, hogy téged akarnának elküldeni..

2021. máj. 30. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!