Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy béremelési kérés elvezethe...

Egy béremelési kérés elvezethet kirúgáshoz? gondolatmenetem leírom véleményezzétek

Figyelt kérdés

Egy ember aki régóta egy helyen van és jó ideje semmit se kapott, emelést kér.

A főnök elhajtja, nem kap semmit most se.

Majd kis idő múlva ki is rúgja noha a munkájáváal semmi gond sincs.

Miért?

Mert

- azzal hogy emelést kért kifejezésre juttatta hogy elégedetlen

- azzal hogy nem kapott, noha jó ideje a cégnél van, vérig lett sértve

tehát adott egy elégedetlen (ráadásul jogosan elégedetlen) és sértett munkaerő.

Márpedig egy elégedetlen és sértett munkaerő nem jó munkaerő, mert ha elterjeszti a történetét a kollegái között az erősen mérgezi a légkört

Tehát ki kell rúgni de sürgősen

Tehát oda jutunk hogy egy sima emelési kérésből kirúgás lett záros időn belül

Gondolatmenetem ez.

Vélemények?

2021. máj. 28. 09:55
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

"Vagy akik sokat vannak táppénzen"

Olyanok itt nincsenek nem is lesznek mert aki pár napnál többet távol van az repül.

2021. máj. 28. 12:07
 12/22 anonim ***** válasza:
Mire is volt jó neked ez a kérdés? Kellett a kifogáshoz a megerősítés, hogy miért nem fogsz emelést kérni?
2021. máj. 28. 12:21
 13/22 A kérdező kommentje:

"ogy miért nem fogsz emelést kérni?"

Tévedés. Én vagyok az aki kért. És már hirdet a cég a professionon, csak ennyit mondok.

2021. máj. 28. 12:22
 14/22 A kérdező kommentje:

Tehát nekem van igazam. Meglesz az új ember én repültem. A vétkem hatalmas: mertem kinyitni a számat több év emelés nélküli időszak után.

Hatalmas a vétkem. Ki is végeznek hamarosan.

2021. máj. 28. 12:23
 15/22 anonim ***** válasza:

Mire hivatkozva bocsátanak el?

Létszámleépítés után nem hirdethetik meg a pozit.

Ha meg késés stb miatt akkor is kell ám több figyelmeztetés, írásban is...

2021. máj. 28. 12:35
 16/22 A kérdező kommentje:

"Mire hivatkozva bocsátanak el?"

Van a cégnek jogásza majd kitalál valamit amin nincs mit támadni.Erre tartják. A tucatmelós soha nem nyerhet egy céggel szemben. Millió embert küldenek el csak úgy és mi lesz semmi.

Még perre se mennek, mert egyrészt hülyék hozzá másrészt egy majdnem minimálbéres állás miatt ugyan ki perel . senki.

2021. máj. 28. 12:48
 17/22 anonim ***** válasza:
Ez esetben mindenképp elkezdnék új munkahelyet keresni, gondolom nem adták meg az emelést.
2021. máj. 28. 12:50
 18/22 Ypszilon1980 ***** válasza:
Mondjuk indokot mindig lehet találni, nyílván nem leépítés miatt. Volt olyan rokonnál, hogy a cég ki akarta rúgni, de nem tudta, mert nem volt megfelelő indoka, aztán direkt olyan körülményeket teremtettek, hogy lehetetlen volt teljesíteni és utána ő maga mondott fel,mert ment a piszkálódás mindig. A baj az, hogy nem tudhatod mikor milyen érdekek vannak. Kérsz béremelést és vagy megkapod vagy nem, vagy kirúgnak mondvacsinált indokokkal. Az, hogy utána milyen munkaerőt talál vagy talál-e egyáltalán, a mai világban nem magyon számít sok esetben.
2021. máj. 28. 12:51
 19/22 A kérdező kommentje:

" talál-e egyáltalán,"

Talál. miért ne találna. mindig lesz akinek épp nincs állása és ideig óráig jó neki ez a szar is. erre épít a cég.

2021. máj. 28. 12:52
 20/22 anonim ***** válasza:
Alapítványi iskola.
2021. máj. 28. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!