Komolyabb cégeknél valóban felejtős a fényképes életrajz? Szigorúan tilos kérniük és ha ilyet küldök nekik kérés nélkül, azzal csak magamról állítom kit a bizonyítványt?
HR előadáson hallom, hogy már pár éve az a trend (nyugaton nem is pár éve, hanem régebben) hogy fényképes életrajzot
- nem kérünk
- és (pályázóként) nem küldünk
Komoly cég nem kér és ha én küldenék netán ilyet magamtól, akkor ezzel csak a bizit állítom ki magamtól hogy ennyire nem ismerem a (sok éves...) trendeket.
Ugye az életkor nem családi állapot stb már jóóó ideje a legszigorúbban tiltott még említés szintjén is.
(trollok figyelmébe: normális helyekről beszélek nem a szittyamagyar jóskapista sufnicégről)
"A volt munkahelyem a facebook profilt csekkolta"
Na az én face profilomat aztán csekkolhatja. Sok sikert hozzá (nincs...)
",vagy viberes interjút tartott."
És ennek mi köze ahhoz amit kérdeztem? Semmi.
Az a cég amelyik nem kér fényképes életrajzot, ott is behívnak interjúra és nyilván nem lesz zsák a fejemen.
Nem ez volt a kérdés.
Gondolom a nagy egyenlősdi miatt: nehogy kiszúrják, hogy afrikai vagy ázsiai származék vagy.
Ha tovább fejlődik a jogrendjük, az interjút is csak fejre húzott csuklyában lehet megtartani.
"nehogy kiszúrják, hogy afrikai vagy ázsiai származék vagy."
ahol én melózok (távközlési multi) ott a banda jó része külföldi, indiai, kínai vietnami afrikai ukrán stb
és? minden megy mint a karikacsapás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!