Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyit keres egy benzinkutas?

Mennyit keres egy benzinkutas?

Figyelt kérdés

Ma voltam felvételen érettségi kellett, meg valami tankállomás vizsga (nem ez volt a neve, elfelejtettem) a lényeg az hogy az nem volt, és állítólag nagyon drága is, ezért nem vettek fel...mármint jelentkezhettem volna de így nem tettem meg.

A kérdésem az hogy így mennyit akaszt le egy benzinkutas? Mert úgy tetszik a meló külső szemmel. Nem kell megszakadni stb stb.

2021. ápr. 30. 13:52
 1/10 anonim ***** válasza:
13%
Abból kiindulva, hogy a legalja Tesco kasszások keresnek most 160 ezret, így a kutasok szerintem 180 - 200 ezret minimum.
2021. ápr. 30. 13:56
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Dunántúlról tudok nyilatkozni mert anno dolgoztam ebben,kb 140 volt a havi bér,napi kemény 5k,azt tudom...Mint a futároknál is itt is a borravaló teszi ki a béred,kicsit nekem házalós meg erőszakos volt az egész,mert elvárták hogy minden egyes kocsi mellé állj be amint megérkezik,valaki telefonozik még a kocsiban fél órát mielőtt kiszáll,meg eleve én sem szeretem ha ennyire a nyakamra jönnek amikor tankolni akarok.Szó nélkül neki kell állnod lemosni az ablakokat,házalni hogy olajat tölthess meg ablakmosót,valahol elvárják hogy amíg nincs forgalom a kamera alatt állj,és be sem mehetsz a kútra,télen-nyáron ott szobrozhatsz mint egy péló.Kútkezelő vizsga itt nem volt kötelező,de itt az a szokás hogy 3 havonta elküldenek és addig napi bejelentésben vagy,mert utána már kéne rád valamit fizetni,én úgy tudom...Leveleket serephetsz,wc-t takaríthatsz,rámenősködhetsz,nekem hála az égnek csak átmeneti volt,mert elég ótvar munkának tartom ha benne kell dolgozni,kb csicskának néznek mindenhol,hétvégékre,ünnepekre sosem adtak kétszeres bért,mégis kötelező menned.
2021. ápr. 30. 14:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Anyukám ott dolgozik, 150 körül keres és bizony meg kell szakadni hozzá. Egyszerre legyél a kaszábban, tankolj, takaríts, töltsd fel a polcokat, plussz még 1000 dologgal foglalkozik pl ez a bkút, pl gázpalackokaz cserélnek, pályamatrica, telefontöltés, van még valami kártyás dolog stb
2021. ápr. 30. 14:57
 4/10 A kérdező kommentje:

Az komoly...nem gondoltam volna. Azt hittem többet keresnek..

Köszönöm a válaszokat!

2021. ápr. 30. 15:33
 5/10 anonim ***** válasza:
24%

Kettes: Ez a helyzet maximum a kilencvenes években volt... Ma már mindegyik kutas bent ül, és ki se kell mozdulnia! Sok kútnál már a tankolásnál kint a tankolónál tudsz fizetni kártyával! Be se kell menned az üzletbe!

Nem tudom, te milyen hülyeségeket írsz... Bár lehet Mucssröcsögén még így van...

2021. ápr. 30. 17:59
 6/10 anonim ***** válasza:
#5 Nem tudom miért zavarja a 10iq-dat hogy leírtam a tapasztalataimat amik pár éve így voltak,de ahogy látom a hármas csak megerősített,tehát még mindig így van.Legalább a %od mutatja mi vagy az életben,nem csak itt az oldalon:) de remélem sikerült levezetni a frusztrált életedet,jobbulást!
2021. ápr. 30. 19:34
 7/10 anonim ***** válasza:
79%

A kutas munka elegge az alja munkak koze tartozik, nem lehet karriert epiteni de megelni sem belole.

5 honapig csinaltam regen es minimalbert kaptam, plusz kutkezeloi vizsga is kellett.

Dolgozol hetvegen , unnepnapon is, este is, ha non-stop a kut akkor hajnalban is. A borravalo egesziti ki a bered de talan minden 20. autos ad borravalot. Kint kell szobroznod hidegben-melegben akkor is ha epp noncs senki. Te nyirod a fuvet, lapatolod a havat a kut korul, wc-t takaritod(na ez egy kulon tortenet milyen gusztustalan dolgok tortennek ott.

Munka utan buzlesz a benzintol, meg a leheleted is benzinszagu.

A borravaloert dolgozni kell rendesen, ablakot mosni, hatha valaki ad egy 100ast, ezen kivul nem megterhelo csak sokat kell allni, nem ulhetsz le.

Inkabb menj komuvesnek, dolgozol Hetfotol Pentekig es megkeresel 300.000 forint felett meg videken is

2021. jún. 4. 15:52
 8/10 anonim ***** válasza:
2010-ben kutas voltam, akkor nettó 6500Ft-ot fizettek a 24 órás műszakra, havi 10-11 napot melóztam, ez 240-268 óra volt 65-71,5eFt-ért. A régi ismerősök most 12eFt/24óra bért kapnak most, ami nettó 500Ft/h gyerekszámtól függetlenül.
2021. júl. 17. 15:21
 9/10 anonim válasza:

Hat nem tudom a tobbiek hol voltak, en m0 melletti OMV-n keresek 240-265 kozott (ejszakak szamatol fugg) tisztan, 30-50 kozott feketen (valtozo) es napi 2ezer-10ezer kozott mozog a jatt. 12 oras muszakok, 8 orara szakmunkas minimalberre bejelentve. Vizsga nem kellett, ingyen megcsinaltattak nekem. Kemeny 1 napomba telt.

Amit nehezen lehet viselni, az a julius-augusztus idoszak, mikor mennek haza nemetbol a roman-bolgar-torok vendegmunkasok. Ok normal hangnemben nem tudnak kommunikalni, futtyentenek neked, semmi hello, max egy hööö, es fixen egyik sem tud angolul. Ha sikerul tulkiabalni oket, lenyugodnak.

Es ejszakai muszakban elofordulnak balhek, ilyenkor mutatod a jatekszered, ami lehet egy szep ko, gazspray, hasonlok, hasznalni sosem kellett egyiket sem. Soha semmi nem valtott fizikalisra.

Allomunka, jol irtak a szobrozast. Fonok nem szokott belehalni, ha a 40 fokban, vagy -10-ben bementem egy kicsit. Persze ha nincsenek.

En azt ajanlom, palya mellett menj ha meg aktualis (vagy aki olvassa es erdekelne)

Minden jot :)

2022. szept. 14. 09:12
 10/10 anonim válasza:
Ilyen ótvar munkát el kell felejteni.
2024. jan. 29. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!