Mennyit keres egy benzinkutas?
Ma voltam felvételen érettségi kellett, meg valami tankállomás vizsga (nem ez volt a neve, elfelejtettem) a lényeg az hogy az nem volt, és állítólag nagyon drága is, ezért nem vettek fel...mármint jelentkezhettem volna de így nem tettem meg.
A kérdésem az hogy így mennyit akaszt le egy benzinkutas? Mert úgy tetszik a meló külső szemmel. Nem kell megszakadni stb stb.
Az komoly...nem gondoltam volna. Azt hittem többet keresnek..
Köszönöm a válaszokat!
Kettes: Ez a helyzet maximum a kilencvenes években volt... Ma már mindegyik kutas bent ül, és ki se kell mozdulnia! Sok kútnál már a tankolásnál kint a tankolónál tudsz fizetni kártyával! Be se kell menned az üzletbe!
Nem tudom, te milyen hülyeségeket írsz... Bár lehet Mucssröcsögén még így van...
A kutas munka elegge az alja munkak koze tartozik, nem lehet karriert epiteni de megelni sem belole.
5 honapig csinaltam regen es minimalbert kaptam, plusz kutkezeloi vizsga is kellett.
Dolgozol hetvegen , unnepnapon is, este is, ha non-stop a kut akkor hajnalban is. A borravalo egesziti ki a bered de talan minden 20. autos ad borravalot. Kint kell szobroznod hidegben-melegben akkor is ha epp noncs senki. Te nyirod a fuvet, lapatolod a havat a kut korul, wc-t takaritod(na ez egy kulon tortenet milyen gusztustalan dolgok tortennek ott.
Munka utan buzlesz a benzintol, meg a leheleted is benzinszagu.
A borravaloert dolgozni kell rendesen, ablakot mosni, hatha valaki ad egy 100ast, ezen kivul nem megterhelo csak sokat kell allni, nem ulhetsz le.
Inkabb menj komuvesnek, dolgozol Hetfotol Pentekig es megkeresel 300.000 forint felett meg videken is
Hat nem tudom a tobbiek hol voltak, en m0 melletti OMV-n keresek 240-265 kozott (ejszakak szamatol fugg) tisztan, 30-50 kozott feketen (valtozo) es napi 2ezer-10ezer kozott mozog a jatt. 12 oras muszakok, 8 orara szakmunkas minimalberre bejelentve. Vizsga nem kellett, ingyen megcsinaltattak nekem. Kemeny 1 napomba telt.
Amit nehezen lehet viselni, az a julius-augusztus idoszak, mikor mennek haza nemetbol a roman-bolgar-torok vendegmunkasok. Ok normal hangnemben nem tudnak kommunikalni, futtyentenek neked, semmi hello, max egy hööö, es fixen egyik sem tud angolul. Ha sikerul tulkiabalni oket, lenyugodnak.
Es ejszakai muszakban elofordulnak balhek, ilyenkor mutatod a jatekszered, ami lehet egy szep ko, gazspray, hasonlok, hasznalni sosem kellett egyiket sem. Soha semmi nem valtott fizikalisra.
Allomunka, jol irtak a szobrozast. Fonok nem szokott belehalni, ha a 40 fokban, vagy -10-ben bementem egy kicsit. Persze ha nincsenek.
En azt ajanlom, palya mellett menj ha meg aktualis (vagy aki olvassa es erdekelne)
Minden jot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!