Mit csinálnátok benzinkutasként, ha zárás előtt 10 perccel megjelenne egy 50 fős turistabusz és az összes utas a wc-re menne?
Megvárom a végét, s amennyit csak lehet, eladok nekik mindenféléből.
Tudod, ez (is) jó benyomást ad rólunk 😉
Benzinkuton van zárás? Ott nem csak váltás van? Mert ugye benzin meg akármi bármikor bárkinek kellhet.
Hát én ott kapnék egy idegrohamot,de először azért kulturáltan közölném, hogy éppen zárok, úgyhogy szélsebesen intézzék a dolgukat. Aztán magamat ismervén 10 másodpercenként rájuk kérdeznék, meddig tart még?!
Jelenleg ajándék üzletben dolgozom és ide is,szeretnek beesni még a késői este 8) előtt is, akkor zárok. Olyankor kasszázok és elbarikádozom addig a bejáratot, látják a hülye birkák, hogy oda vannak húzva az állványok mindkét bejáratnál és bakker valahogy mégis beeszi a fene és csodálkozik, ha elhajtom.
Nem minden benzinkút 24 órás. Ott vannak pl. kis településekben lévő 1 vagy talán 2 állomásos kicsi kutak félreeső helyen. Tudok is említeni párat: Monoron és Tamásin is van MOL benzinkút, ami nem 0:24-es, Albertirsán vmi noname kút, és még szerte az országban vannak ilyen kisvállaltok kezébe/partnereknél lévő kutak.
A vezetéstől függ, hogy mennyire rugalmas és mire van igénye. Ha van üzletvezető vagy még elérhető telefonon, tőle kérdezném meg. Mivel szerződésben meg van határozva, hogy pl. 8 órás a munkaidőm ami pont zárással tellik le, akkor megkérném, hogy fáradjanak másik kúthoz, mivel lejárt a munkaidőm és zárnom kell, továbbá ha van takarító külön, akkor nem akarom húzni az ő idejét sem. Ha még nekem volna teendőm zárás után, akkor meg pláne, végezni szeretnék mihamarabb. A másik, meg nem akarom, hogy leb@sszanak, hogy hogyan is képzeltem, hogy nyitvatartom az üzletet, nem én vagyok a főnök...
De ha az empátiát előrébb helyezhetném mint a kötelezettségeket, akkor hagynám, hogy intézzék a dolgukat.
Igazából itt nincs win-win szituáció, valaki szívni fog...
Egyébként mit tettetek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!